Aarikka

Aarikka laukku Helmi

119,92 € (Kanta-asiakashinta)
Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
laukku Helmi
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Halonen verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 2001003374943
Ihastuttava Helmi-laukku on valmistettu laadukkaasta kasviparkitusta nahasta. Laukussa on säädettävä ja irrotettava olkahihna. Laukun sisäpuolella on vetoketjullinen sivutasku ja tyylin viimeistelee Aarikan klassinen Lemmikki-kuosinen puuvillavuori. Suomalaista designia joka ihastuttaa jokapäiväisessä käytössä.
Lisää tietoja
feature_label_1 Vuorin materiaali : Puuvilla
feature_label_2 Materiaali : 100 % kasviparkittu nahka
feature_value_3 Koko cm: 19 x 14 x 6
feature_value_4 Hoito-ohje: pyyhi puhtaalla, kuivalla ja pehmeällä liinalla. Älä käytä vettä, saippuaa tai nahkasaippuaa. Hoida nahanhoitoaineella. Säilytä valolta suojattuna puuvillapussissa.
feature_value_5 Jokainen kasviparkittu nahkatuote on sävyltään ja luonnolliselta pintakuvioltaan uniikki. Pienet epätasaisuudet, juonteet ja jopa arvet saavat näkyä kasviparkitun nahan pinnassa, sillä vuodan pinnan ulointa kerrosta ei poisteta kasviparkitsemisessa. Ajan patina sekä elettyjen hetkien synnyttämät jäljet ovat olennainen osa kasviparkittujen nahkatuotteiden ilmettä ja viehätystä. Kasviparkitusta nahasta valmistetut tuotteet paranevat käytettäessä ja oikeaoppisella hoidolla nahkatuotteesi kestää vuosikymmenten ajan.
feature_label_6 Säädettävä olkahihna : Kyllä
feature_label_7 Irrotettava olkahihna : Kyllä
Lue lisää