BLACK FRIDAY

Valintaa vastaavia tuotteita ei löydy.

PARHAAT BLACK FRIDAY -TARJOUKSET HALOSELTA, TUTUSTU!

Halosen huikeat Black Friday tarjoukset löydät täältä 24.11.2023 alkaen. Valikoimassa on kauden trendikkäimpiä merkkivaatteita kuten laadukkaita neuleita, lämpimiä takkeja, farkkuja ja mekkoja alkavaan juhlakauteen. Kenkävalikoimamme on tunnetusti yksi Suomen parhaimpia ja Black Fridaynä voit löytää monia suosittuja merkkikenkiä edulliseen kampanjahintaan. Tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa sekä kaikissa myymälöissämme sunnuntaihin 26.11. saakka. Tervetuloa ostoksille!

Miten teet parhaat Black Friday ostokset Halosen verkkokaupassa?

Parhaat Black Friday löydöt teet valmistautumalla etukäteen. Mieti ostoslista valmiiksi jo hyvissä ajoin ennen kampanjan alkamista. Black Friday on yksi suosituimmista kampanjoistamme. Kun teet ostoslistan valmiiksi ja toimit nopeasti, varmistat, että saat haluamasi vaatteet, kengät ja asusteen varmimmin. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisenä tiedon huikeista tarjouksista.

 

Parhaat tarjouslöydöt –  Vaatteet ja kengät pikkujouluihin sekä Joululahjat edullisesti

Black Friday -kampanja on sopivasta juuri ennen joulua, jolloin joululahjat kannattaakin hankkia edullisesti. Vähennä joulunajan kiirettä tekemällä joululahjaostokset kotisohvalta. Halosen verkkokaupasta tehdyille tilauksille voi ottaa edullisen toimituksen mihin vain Halosen tai Carlson myymälään ympäri Suomen. Tutustu monipuolisiin toimitustapoihimme täältä.

Löydät tältä sivulta kaikki huikeat tarjouksemme. Halosen valikoimasta löydät vaatteita, kenkiä ja asusteita koko perheelle. Uutena valikoimissa myös tarkkaan valikoituja kodintuotteita.

 

Monipuoliset maksuvaihtoehdot

Halosen nettikaupan monipuoliset maksuvaihtoehdot ovat käytössäsi myös Black Friday -kampanjassa. Tutustu maksutapoihin ja valitse itsellesi sopivin. Maksukorttien, verkkomaksujen ja mobilepayn lisäksi valittavanasi on lasku, jolloin saat ostoksesi ennen maksamista tai joustava tili -vaihtoehto, jolloin voit maksaa verkkokauppaostoksesi omaan tahtiisi.

 

Halosen Black Week 2023 – tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla viikonlopun huippueduista

Black Friday on Suomessa suhteellisen uusi alennuskampanja. Yhdysvalloista Suomeen rantautunut kampanja on suosittu erityisesti verkkokaupoissa. Yhdysvalloissa kampanjaa pidetään kauppojen joulusesongin avauspäivänä, jolloin tuotteita myydään alennettuun hintaan. Black Fridayta vietetään marraskuun neljännen viikon perjantaina, eli tänä vuonna 25.11.2022. Viime vuosina monet liikkeet ovat aloittaneet tarjouskampanja jo etukäteen ja viettävät Black Week -nimistä kampanjaa, jolloin uusia tarjouksia tulee koko viikon ajan. Halosella kampanja kestää perjantaista sunnuntaihin Black Weekend -teemalla. Jotta pysyt ajan tasalla koko Black Weekendimme tarjonnasta ja vaihtuvista aletuotteista suositellemme tilaamaan uutiskirjeemme!