Yli 100€ tilauksesta toimitus veloituksetta!

 Meillä maksat turvallisesti!

Halonen Fashion Mastercard

Halonen Fashion Mastercard


MASTERCARD KÄY LÄHES MISSÄ TAHANSA

Halonen Fashion Mastercard on luottokortti ja samalla Halonen Fashion Card -kanta-asiakaskortti. Kortti käy ympäri maailman ja voit tarjota sitä maksuvälineeksi lähes missä tahansa.


JOUSTOA OSTOSTEN MAKSAMISEEN

Kun haluat joustavuutta maksamiseen, voit Halosen kanta-asiakkaana hakea käteiskortin sijaan Halonen Fashion Mastercard -korttia. Halonen Fashion Mastercard -kortti on vuosimaksuton ja saat sillä ostoillesi maksuaikaa silloin, kun haluat.

 

MASTERCARD-MAKSUAIKAKAMPANJAMME

Osta nyt, maksa 3kk:n kuluttua
Halonen Fashion Mastercard -kortilla voit halutessasi saada 3kk maksuaikaa, korko 0%. 3kk:n kuluttua voit maksaa ostoksesi kokonaan, jolloin korko on 0% tai alkaa maksamaan osissa, jolloin vähimmäiserä on laskuun merkitty summa.

Maksa ostoksesi 4 tai 6 tasaerässä
Halonen Fashion Mastercard -kortilla voit myös maksaa ostoksesi 4 tai 6 tasaerässä. Maksuaikakampanjan ainoa kulu on tällöin tilinhoitopalkkio 5€/kk, korko 0%.


LISÄETUJA MASTERCARD-KORTILLA

Uuden Mastercard-kortin mukana saat 20%:n etukupongin, joka on voimassa kaikissa Halosen myymälöissä, sekä monipuolisia kanta-asiakasetuja myös jatkossa.

Lisäksi kaikki Halonen Fashion Mastercard -kortilla tekemäsi ostot kerryttävät Halosen bonusta 0,2% ostoksen loppusummasta.

Bonustaulukko Mastercard

Korttiin sisältyy lisäksi Ostoturva-vakuutus yli 50 euron arvoisille tuotteille sekä Matkaturva-vakuutus ulkomaanmatkoille. Lisää vakuutuksista löydät alla olevasta linkistä.

Kysy lisää Halonen Fashion Mastercard -kortista myyjiltämme. Mastercard-hakemuksen voit tehdä kaikissä Halosen myymälöissä.

Halonen Fashion Mastercard -asiakaspalvelu

Halonen Fashion Mastercard -asiakaspalvelu
ma-pe 9-21
la 10-18
puh. 09 133 7710
Mastercard-asiakaspalvelun sähköposti: laskutus@handelsbanken.fi

 


Halonen Mastercard rekisteriseloste >>
Lisää vakuutuksista >>

 

Halonen Fashion Mastercard on jatkuva luotto, jonka tilinhoitopalkkio on 5 €/kk. Todellinen vuosikorko 1500 euron luottosaldolle on 17,42% (03/2018), kun nimelliskorko on 9,057%. Luoton myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.