Yli 100€ tilauksesta toimitus veloituksetta!

 Meillä maksat turvallisesti!

KENGÄT

Tuotteet 140/2474

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen

Tuotteet 140/2474

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen

Kategoriat

Kenkäkauppa verkossa: Halosen ihana kenkävalikoima on nyt tilattavissa netistä - kotiovelle toimitettuna! Etsitkö korkokenkiä juhliin tai saappaita mekon kanssa pidettäviksi? Tarvitsetko kävelykenkiä vapaa-aikaan tai ehkä miesten mustia pukukenkiä? Tarvitseeko lapsi suuremmat talvikengät? Myymme merkkikenkiä naisille, miehille ja lapsille kaikkiin säihin ja tilaisuuksiin.

Naisten kengät juhliin ja jokapäiväiseen käyttöön

Korkokengät ovat olleet olennainen osa naisten juhlapukeutumista. Valitse malli ja koron korkeus juhlatilaisuuden, asun ja oman mieltymyksesi mukaan. Näyttävyyttä asuun saa korkeilla stilettikoroilla ja esimerkiksi Höglin klassiset avokkaat ovat tyylikäs valinta. Tolppakorkokengät voivat toimia katseenvangitsijoina, ja korkojen ystävät viihtyvät niissä myös arkena.  Kesäjuhliin sopivat sandaletit ja sirot juhlasandaalit.

Arkena toimistolle voi laittaa jalkaansa vaikkapa matalakorkoiset Aran tai Gaborin tyylikkäät avokkaat. Jokapäiväisessä käytössä on hyvä panostaa mukavuuteen ja laatuun, jolloin hyviä vaihtoehtoja ovat mm. ballerinat, Clarksin kävelykengät tai trendikkäät tennarit Vagabondilta.

Talvikenkävalikoimassa on tarjolla säänkestäviä kenkiä, esimerkiksi Palladium- ja Panama Jack -talvinilkkureita. Syyskenkien klassikkoihin kuuluvat erilaiset naisten saappaat maanläheisistä ruskeista nahkasaappaista aina näyttäviin ylipolvensaappaisiin. Saappaita valitessa kannattaa miettiä haluttu varrenpituus ja sopiva varrenleveys: valikoimastamme löytyy myös leveävartisia saappaita ja kapeavartisia saappaita.

Valikoimassamme on monenlaisia kesäkenkiä, kuten Riekerin kevyitä jalkineita, Toms-kangaskenkiä ja Imac-sandaaleja. Skechers-citylenkkarit sopivat vapaa-aikaan ja lomailuun. Kesäkauden valikoimassa on myös erilaisia loafereita, pistokkaita ja remmisandaaleja.

Miesten kengät moneen käyttöön

Valitse kengät käyttötarkoituksen ja tyylin mukaan! Rentoon tyyliin, streetwear- tai casual-tyyliin käyvät rouheat kävelykengät Camel Activelta, erilaiset tennarit tai sporttiset sneakerit. Talvella vapaa-ajankengiksi sopivat vaikkapa Palladiumin ja Bugattin maiharit. Smart Casual -pukeutumista täydentävät Bugatti-pukukengät, Riekerin nauhalliset kävelykengät tai esimerkiksi siistit Vagabondin chelsea-nilkkurit. Lukuisten kansainvälisten merkkien lisäksi HALONEN.FI myy suomalaisia kenkämerkkejä, kuten Sievi ja Pomar.

Miesten juhlakengät ovat useimmiten pukukengät. Pukukengän malli ja väri vaihtelevat pukeutumisetiketin mukaan, joten tarkista pukukoodi etukäteen. Kiinnitä myös huomiota päällisen ja pohjan materiaaleihin juhlapaikan mukaan: juhlitaanko sisällä vai ulkona? Pukukenkiin erikoistuneita kenkämerkkejä ovat mm. Daniel Hechter ja Lloyd. Juhlissakin on järkevää ottaa huomioon mukavuus ja valita kengät, joissa on omaan jalkaan sopiva lesti. Esimerkiksi Topmanin kenkämalleista löytyy leveälestisiä kenkiä.

Hyvät lasten kengät ovat sijoitus tulevaisuuteen

Laadukkaisiin kenkiin kannattaa panostaa, sillä pienillä jaloilla on vielä koko elämä kuljettavana. Halosen lastenkenkävalikoimassa on mm. Superfitin ensiaskelkenkiä taaperoille, leikki-ikäisille kävelykenkiä ja koululaisille vapaa-ajankenkiä. Keväällä ja syksyllä GORE TEX-kalvolliset Viking-välikausikengät ovat laadukas vaihtoehto lapsille mieluisiin kuraisiin pihaleikkeihin.

Kenkien hoito pidentää lempijalkineittesi käyttöikää

Oikeanlainen hoito pidentää kenkiesi ikää olipa ne millaista materiaalia tahansa. Suojaa aina uudet kengät materiaalille sopivalla aineella. Puhdista ja laita kenkiin uusi suoja säännöllisesti Collonilin suoja- ja hoitoaineilla. Kenkien hoitotarvikkeet voit tilata kätevästi täältä.

Myös kengän sisäpuolen hoitamiseen on syytä kiinnittää huomiota, kun kengät halutaan pitää hyväkuntoisena pitkään. Muista käyttää aina irtonaisia pohjallisia ja sukkia, jos kengät haisevat hielle helposti. Kengänpohjalliset on hyvä vaihtaa uusiin säännöllisesti. Anna kenkien myös levätä: samoja kenkiä ei ole hyvä käyttää joka päivä, jotta ne pääsevät kuivumaan ja tuulettumaan kunnolla käyttökertojen välillä.  

Merkkikengät verkosta: kerää bonuksia

Kun teet kenkäostokset Halosen nettikaupassa, voit valita sinulle sopivimman toimitustavan. Toimitamme yli 100€:n kertaostokset aina ilmaiseksi, kun toimitustapana on nouto postista, postin toimipisteestä, pakettiautomaatista tai valitsemastasi Halosen kivijalkakaupasta. Katso ohjeet kuinka tilaat verkkokaupasta.

Kerää bonusta kaikista sekä kivijalkaliikkeissä että nettikaupassa tekemistäsi muotiostoksista - liity kanta-asiakkaaksemme veloituksetta. Halonen Fashion Cardilaisille on myös kuukausittain vaihtuvia etutuotteita. Lue lisää Halonen Fashion Cardista.