Yli 100€ tilauksesta toimitus veloituksetta!

 Meillä maksat turvallisesti!

Avokkaat ja juhlakengät

Tuotteet 140/377

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen

Tuotteet 140/377

Sivu
/ sivu
Nousevaan järjestykseen

Kategoriat

Naisten juhlakengät ja muut avokkaat löytyvät Haloselta: kengät vanhojentansseihin, ylioppilasjuhliin ja muihin valmistujaisiin. Tutustu kesän juhlakenkiin ja löydä jalkineet rippijuhliin, häihin ja työpaikan kesäjuhliin.

Avokas on naisten jalkine, joka jättää jalkapöydän avoimeksi, mutta peittää varpaat. Avokkaassa voi olla hyvin monenlainen kanta. Korkeakantainen avokas on korkokenkä, ja matala avokas on esim. ballerina. Toimistossa ja muissa sisätöissä moni suosii avokkaita, joita Halosella on tarjolla runsaasti luotetuilta ja laadukkailta kenkämerkeiltä.

Naisten juhlakengät verkosta: korkkarit, sandaletit ja matalat kengät

Laajasta Halosen kenkämallistosta löydät kengät erilaisiin juhlatilaisuuksiin ja asuihin. Laadukkaita naisten juhlakenkiä löytyy mm. merkeillä Högl, Guess, Clarks ja Peter Kaiser. Edullisia, mutta näyttäviä juhlakenkiä on merkeillä Tamaris, Chic Femme, Create ja Z.I.P. Shoes. Ota selvää etukäteen juhlien pukeutumisetiketistä ja juhlapaikasta: vanhoissa ja suojelluissa rakennuksissa voi olla rajoituksia esimerkiksi kenkien pohjamateriaaleille ja korkokenkien käytölle. Kenkävalintaa on hyvä miettiä myös sen mukaan juhlitaanko sisällä, ulkona vai sekä että. Useimmiten etiketti ja mahdolliset rajoitukset käyvät ilmi kutsusta.

Kannattaa harkita jonkinlaisia avokkaita remmeillä, esimerkiksi Riekerin mallistosta, kun juhlissa on tarkoitus tanssia: avokkaassa voi olla nilkkaremmi, t-remmi tai yksittäinen remmi jalkapöydän yli. Remmiavokas pysyy paremmin jalassa tanssin pyörteissä! Korkojen muotoon ja korkeuteen kannattaa kiinnittää huomio: valitse sellaiset, jotka ovat sinulle tarpeeksi mukavat tuleviin tansseihin. Hyvä vinkki on pitää uusia kenkiä jonkin verran ennen juhlia, jotta ne ehtivät muotoutua jalkaan mukavaksi.

Minkälaiset kengät kesäjuhliin? Slingback kengät sopivat kesäkauteen, koska kanta on avoin. Erilaisten avokkaiden sijasta hyvä vaihtoehto voi olla myös Create-sandaletit. Sandaletti on siro, juhlavista tai muodikkaista materiaaleista valmistettu sandaali ja useimmiten siinä on jonkinlainen korko. Häissä, valmistujaisissa ja rippijuhlissa etiketti ja asu määrittävät enemmän kenkävalintaa, mutta myös vapaamuotoisemmissa tilaisuuksissa on kohteliasta panostaa tyylikkääseen pukeutumiseen, ja siten kunnioittaa juhlia ja juhlinnan kohdetta. Vapaamuotoisia kesäjuhlia voivat olla esimerkiksi puutarhajuhlat, perheen vuosi- tai sukujuhlat sekä kesäiset syntymäpäivät.

Naisten avokkaat töihin: hyvät kengät toimistoon

Yksissä töissä kengillä varmistetaan turvallisuus, toisissa niillä taas viimeistellään tyyli mukavuudesta tinkimättä. ”Sisäsiisteissä töissä” on mukavinta vaihtaa ulkokengät sisäkenkiin. Korkokenkiä suosiville löytyy vaihtoehtoja Gaborin mallistosta ja matalia kenkiä löytyy runsaasti Aralta. Clarksin avokkaat ovat omiaan asialliseen bisnesnaisen tai toimihenkilön pukeutumiseen. Asianajajan tyylin voi viimeistellä vaikkapa laadukkailla ja klassisilla Peter Kaiser -avokkailla. Työtyyliä rakennetaan huolella monessa ammatissa, jossa ollaan paljon esillä ja edustetaan. Löytyisikö siis avokkaista konsultin tai opettajan kengät? Kyllä, trendikkääseen tyyliin Vagabondilta ja klassiseen useilta Halosen merkeiltä.

Parhaat mustat korkokengät

Mustat avokkaat ovat monen kenkäkriisin ratkaisu! Ne ovat aina tyylikkäät ja antavat vähäeleisyydessään tilaa muokata asun tyyliä muilla keinoin. Matkalaukussa ei ole tilaa kovin monille kengille: laadukkailla Gaborin korkokengillä selviää työmatkalla neuvotteluista, cocktailtilaisuuksista sekä edustusillallisista. Mustat matalat Jana-avokkaat toimivat hyvin asiallisina toimistokenkinä, mutta niissä selvittää myös messut ja hautajaiset.