Naisten kengät

1525 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Naisten merkkikengät – Halosen ihana kenkävalikoima on nyt verkossa! Ostatko laatukenkiä vain tarpeeseen vai keräiletkö kauniita kenkiä kokoelmaksi? Entä millainen on kenkätyylisi: hillityn asiallinen tai ehkä riemunkirjava? Kenties innostut aina uutuuskengistä tai ehkä sydämesi sykkii alelöydöille. Olipa tarve tai tyyli millainen vain, niin laajasta naisten kenkämallistosta löytyy pareja kaikenlaisiin jalkoihin.

Naisten klassiset kengät

Klassiseen tyyliin kuuluvat yksinkertaiset muodot, selkeät linjat ja harmoniset värit. Kenkävalinnoissa klassisen ystävän kannattaa kiinnittää huomiota myös laadukkuuteen, koska klassiset kengät ovat muodissa kaudesta toiseen. Klassisen tyylikkäitä Högl-avokkaita ja Gabor-nilkkureita voi suositella asiallisen toimistotyylin osaksi, samoin kuin Vagabondin loafereita Caprice ballerinoja. Polvipituisen hameen tai kotelomekon kanssa sopivat myös pitkävartiset ruskeat tai mustat saappaat.

Ajattomia naisten kenkiä ovat myös erilaiset kävelykengät merkeiltä Ara ja Rieker. Tasapohjaiset kengät ovat mukavat aktiivisessa käytössä, mutta joidenkin arkityyliin sopivat myös matalat korot. Naisten kävelykengät ovat useimmiten päältä umpinaiset, ja niissä voi olla esim. tarrakiinnitys, soljet, venykkeet tai nauhat. Klassisia ja ergonomisia kenkiä löytyy mm. Ecco-mallistosta.

Värikkäät kengät boheemiin ja romanttiseen tyyliin naisille

Runsasta, värikästä, maanläheistä ja rönsyilevää – kun tyylisi on boheemi tai romanttinen, anna sen näkyä myös kengissä. Ihania, värejä hehkuvia naisten kesäkenkiä löytyy merkeiltä Laura Vita sekä Ten Points, esimerkiksi kukkakuviollisia pistokkaita ja nilkkureita korolla.
Väriä asuun voi luoda avokantaisilla slingback-avokkailla, joita tarjoaa esimerkiksi Vagabond. Naisten kesäkenkiin kuuluvat myös erilaiset Musse & Cloudin platform-sandaalit ja Ten Pointsin sandaalit erilaisilla pohjilla ja koroilla. Duffyn kangaskengät ovat hyvä lisä kesäisen rentoon lookiin.

Kenkiä meneville naisille urbaaniin tyyliin

Sport Chic -tyylissä yhdistellään rohkeasti urheilullisia asusteita muotivaatteisiin - ja toisin päin. Tätä edustuskelpoista katumuotia suosiva voi yhdistää Skechersin naisten sneakerit tai Vansin paksupohjaiset tennarit vaikkapa mekkoon tai housupukuun. Sporttinen asu voi taas saada parikseen naiselliset, tyylikkäät sandaalit Panama Jackiltä. Tyyliin voi kuulua myös Guess-korkotennarit tai Steve Maddenin platform sneakerit.

Naisten rentoihin kesäkenkiin kuuluvat tietysti erilaiset pistokkaat ja rantasandaalit, joissa chic ovat muodikkaat ja ylelliset materiaalit.

Naisten juhlakengät – kimallusta, kiiltoa ja korkeita korkoja

Valitse kengät sekä juhlien että oman tyylisi mukaan. Akateemisten juhlien pukeutumistyyli on hillitympi, kun taas uudenvuoden juhlissa on lupa olla rohkea ja kimaltaa. Piikkikorkokengät ovat juhlakenkien klassikko, mutta myös matalat ja puolikorkeat korot käyvät – tärkeintä on kenkien juhlavuus, joka syntyy materiaaleista: kiiltonahkaa, satiinia, helmiä, kimaltavia kiviä ja metallien hohtoa. Näyttäviä ja edullisia juhlakenkiä tarjoavat Create ja Tamaris, kun taas ylellisen laadukkaita juhlakenkiä tarjoavat Clarks, Högl ja Unisa.