Verkkokaupan sopimusehdot

Verkkokaupan sopimusehdot

1. Yleistä

Nämä sopimusehdot koskevat Carlsonin (jäljempänä "Palveluntarjoaja") verkkokauppaa ("Palvelu") ja sisältävät verkkokaupan käyttöä koskevat ehdot sekä tuotteiden tilausta, toimitusta ja palautusta koskevat ehdot.
Palvelun käyttäjä ("Asiakas") hyväksyy nämä ehdot käyttäessään Palvelua, rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta.

Palveluntarjoajan yhteystiedot: Oy Carlson, PL 1108, 70111 Kuopio. Y-tunnus 0171092-8
Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu(ät)carlson.fi p.02033 4488

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle.
Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Asiakas hyväksyy muutokset Palvelua käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä Palvelun verkkosivuilla.

2. Henkilötiedot

Tilauksen voi tehdä vähintään 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, joka ei ole holhouksenalainen. Verkkopankilla tai luottokortilla maksettavan tilauksen voi tehdä 15-vuotias henkilö.
Asiakkaan tulee tilausta tehdessään luovuttaa Palvelun vaatimat henkilötiedot. Henkilötiedot tallennetaan Palveluntarjoajan ylläpitämään asiakasrekisteriin.
Henkilötietojen käyttö on kuvattu rekisteriselosteessa, joka on nähtävissä Palveluntarjoajan kotisivulla täällä: Asiakasrekisteriseloste [linkki]
Rekisteröitynyt asiakas on vastuussa siitä, että hän säilyttää Palvelun käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä muut mahdolliset tunnistamiseen liittyvät tunnukset asianmukaisesti.

3. Tuotteiden tilaaminen, toimitustavat ja maksutavat

Kunkin tuotteen hinta- ja saatavuustiedot, toimitustavat ja toimituskulut ilmoitetaan Palvelussa.
Asiakas voi tehdä tilauksen Palvelussa joko ilman rekisteröitymistä tai rekisteröidyttyään Palvelun käyttäjäksi. Tehty tilaus sitoo Asiakasta.

Tilatut tuotteet toimitetaan 3-5 päivän kuluessa tilauksesta. Toimitustavat ovat:
• nouto myymälästä
• nouto Postin toimipisteestä (ei isot/painavat tuotteet)
• nouto Postin pakettiautomaatista (ei isot/painavat tuotteet)
• kotiinkuljetus

Tilauksia toimitetaan Suomen alueella. Kotiinkuljetus ei ole mahdollista kaikkiin postinumeroihin.

Verkkopalvelussa käytössä olevat maksutavat ovat
• lasku
• tili
• verkkopankit [tähän luettelo]
• luottokortit [tähän luettelo]

Maksutapojen palveluntarjoaja on Avarda Oy. Lasku- ja tiliostosten yhteydessä tehdään luottopäätös, jolloin Asiakkaan luottotiedot voidaan tarkistaa. Luotonmyöntäjänä toimii Avarda Oy.
Asiakas ei voi tehdä muutoksia tilaukseensa jälkikäteen. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden tilauksen perumiseen "selvien hintavirheiden" kohdalla, jolloin tuotteen hinta Palvelussa poikkeaa merkittävästi ja selvästi huomattavasti tuotteen oikeasta hinnasta. Näissä tapauksissa hinta on niin selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.