Yli 100€ tilauksesta toimitus veloituksetta!

 Meillä maksat turvallisesti!

Inspiroidu muodista!

Trendivikkejä - kevät 2018 Trendivikkejä - kevät 2018

Hempeät hattarat ja kesyttämättömät printtikombot

Kevät on kukkakuoseille otollista kasvuaikaa. Voimakas kukkaloisto lumoaa – kuosit ovat nyt näyttävämpiä kuin koskaan. Perinteisten kukkamekkojen ja -puseroiden lisäksi kukat hehkuvat asusteissa, kuten kengissä ja laukuissa. Farkkuihin ja farkkutakkeihin on puhjennut hippityylisiä brodeerattuja kukkasia. Kukkakuoseissa on mistä valita: herkkiä niittykuoseja, eksoottisia trooppikin kukintoja, ajattomia ruusuja, graafisia retrokukkia ja pehmeitä akvarellikukkasia.

Printtien ennakkoluuloton yhdisteleminen on yksi kevään avaintrendeistä. Pilkkuja, raitoja, kukkakuvioita ja ruutuja saa miksata huoletta. Kaksi varmaa kevään merkkiä viihtyvät erityisen hyvin yhdessä: raikkaat raidat ja värikkäät kukat. Yllättävät yhdistelmät toimivat myös väripareissa. Kokeile esimerkiksi fuksianpunaista ja havunvihreää tai vaaleanpunaista ja okrankeltaista.

Kauden suosituimpana värinä jatkaa vaaleanpunainen. Suosikkivärin sävyskaala on laaja, utuisesta puuterista heleään pinkkiin. Herkullisimpia sävyjä ovat karkkipunat ja suloiset hattarat. Vaaleanpunainen syttyy kontrasteista. Rennon maskuliininen bomber-takki tai sporttiset tennarit näyttävät kiinnostavilta hempeän sävyisinä. Harmoninen kokonaisuus syntyy yhdistämällä vaaleanpunaista hiekansävyihin ja harmaaseen. Klassisen tyylin ystävä parittaa roosan tummansiniseen, ajaton luottoyhdistelmä joka toimii aina. Pukeutuminen vaaleanpunaiseen päästä varpaisiin on rohkean edelläkävijän valinta.

KATSO KUVASTO: New Fashion Arrivals 2018 Spring & Summer

Muotikuvasto New Fashion Arrivals 2018 Spring & Summer Muotikuvasto New Fashion Arrivals 2018 Spring & Summer
Tyylitärpit talven juhliin!

Tyylitärpit talven juhliin!

Talvikauden odotettuja piristäjiä ovat juhlat. Ihanat paljetit, glitterit ja strassit - säihke ei näytä koskaan niin hyvältä kuin kaamosajan pimeydessä! Sesongin säväyttävin bilelook syntyy yhdistämällä mokkanahkaiset ylipolvensaappaat lyhyeen juhlamekkoon.

Pikkumusta on juhlapukeutumisen luotettavin klassikko. Valitsemalla omalle vartalotyypille sopivan mallin ja asustamalla luovasti saat asusta tyylikkään ja näyttävän. Trendikäs kokonaisuus syntyy yhdistämällä pikkumustan kanssa sädehtivät asusteet. Kimalteet hurmaavat myös meikkitrendeissä. Pilkettä silmäkulmaan - glitterin kanssa enemmän on todellakin enemmän. 

Sesongin helpoin täsmävinkki: muista lisätä asuun jotakin punaista. Punaiset pikkujouluklassikot, kuten naiselliset avokkaat ja siro laukku viihtyvät mainiosti mustan seurassa. Punaamalla huulet sävy sävyyn saat juhlafiilikseen takuuvarmaa nostetta. 

Tänä vuonna juhlitaan satavuotiasta Suomea. Arvokkaisiin juhliin kannattaa panostaa ja huomioida tilausuuden pukeutumisetiketti. Halosella on monipuolinen valikoima juhlavaatteita, kuten iltapukuja ja cocktail-mekkoja. Myös juhlakenkä ja -laukku tarjonta on täynnä sädehtiviä ihanuuksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme avustaa mielellään juhlavaatevalinnoissa. Tarjoamme myös henkilökohtaista pukeutumisneuvonta palvelua.   

Pidä huolta jaloimmastasi

Pidä huolta jaloimmastasi - 5 Vinkkiä kenkien hoitoon

Nahkakengät pysyvät hyvässä kunnossa ihonhoidosta tutuilla vinkeillä. Suojaa, puhdista ja kosteuta säännöllisesti. Kokosimme viisi vinkkiä, joiden avulla pidennät jalkineidesi käyttöikää sekä parannat kenkien mukavuutta ja toimivuutta käytössäsi.

  1. Suojaa suihkuttelemalla. Suojaa uudet nahka- ja mokkanahkakengät suojasuihkeella. Suihke jättää kengän pintaan huomaamattoman kosteudelta ja lialta suojaavan kalvon. Suojasuihke ei tee kengästä vedenpitävää, mutta siitä on apua kosteuden ja lian torjunnassa. Suojasuihkeet sopivat monille jalkinemateriaaleille. Kannattaa kuitenkin varmista tuotteen sopivuus myyjältä tai suihkepullon käyttöohjeesta. Mokkanahka <3 suojasuihke. 
  2. Puhdista ja lepuuta. Harjaa lika ja pöly pois kengistä. Käytä pinttyneeseen likaan puhdistusainetta, voidetta tai vaahtoa. Anna kastuneiden kenkien kuivua huoneenlämmössä. Ota irtopohjalliset tuulettumaan ja kuivumaan pois kenkien sisältä. Säilytyksen ajaksi kenkiin voi sujauttaa lepolestit. Saappaiden ja nilkkureiden varsia tukemaan kelpaa rullattu aikakausi- tai sanomalehti. Kengät haluavat huilata välillä. On hyvä jos aktiivikäytössä useampi pari jokaiselle sesongille. Lepopäivinä nahka haihduttaa imemänsä kosteuden ja palautuu kauniiksi. Käytä tarvittaessa kenkädeodoranttia neutralisoimaan epämiellyttävät hajut. 
  3. Hoida huolellisesti. Pintanahka pitää hoitavista kenkävoiteista. Jos kengän väri on kulahtanut tai pinta naarmuinen kannattaa käyttää värillistä kenkävoidetta. Sävy valitaan jalkineiden alkuperäisen värin mukaan. Kenkävoiteen valitsemisessa kannattaa pyytää apua jalkinemyyjältä. Paksulle ja helposti naarmuuntuvalle nahkatyypille voi levittää tuhdin kenkärasvan, hieno aniliininahka hoidetaan hellävaraisemmalla tuotteella. Vaaleiden nahkakenkien hoidossa kannattaa kiinnittää erityistä hoitotuotteisiin ja -välineisiin, sillä jotkut rasvaiset kenkävoiteet tummentavat vaaleasävyisiä nahkamateriaaleja. Myös likaisista kenkäharjoista, -sienistä ja rievuista jää helposti ikäviä tahroja vaaleisiin kenkiin.
  4. Pelasta pikakiillokkeella. Pikakiillokkeet ovat oivallinen kiireisen hetken pelastus. Niillä saa nahkakengän pinnan fiksattua pienellä vaivalla kelpokuntoon. Pikakiillokkeiden jatkuvaa käyttöä kannattaa kuitenkin välttää, sillä liiallisella käytöllä saattaa olla pintaa harmaannuttavia vaikutuksia. Vältä ennenaikainen harmaantuminen käyttämällä myös hoitavampia tuotteita.  
  5. Tsekkaa korot. Korkolaput tulee vaihdattaa suutarilla kun korkolapun reunat alkavat rispaantua ja repsottaa. Toisinaan kannattaa harkita korkolappujen vaihdattamista jo uusiin kenkiin, sillä monissa uusissa kengissä korkolaput ovat erittäin liukkaat.