Inspiroidu muodista!

Mikä on nyt muodissa? Mietititkö mitä laittaisit päälle? Halosella työskentelee noin 450 muodin ammattilaista: tässä trendi- ja pukeutumisvinkkejä kevääseen 2020, suoraan meiltä teille, olkaa hyvät!

Muodissa aina: klassikot

Pintatrendejä tulee ja menee, mutta tyyli on ikuista! Kestävä, klassinen tyyli syntyy harmonisista väriyhdistelmistä, laadukkaista materiaaleista ja omaa vartalotyyppiä imartelevista leikkauksista. Oikein huolletut laatuvaatteet kestävät vuodesta toiseen – siksi klassinen tyyli on myös ekologinen valinta.

Värikoodaa vaatekaappi: hanki peruspuvusto (hameet, takit, housut) 1-2 tummassa perusvärissä, esimerkiksi tummansinisenä ja harmaana. Valitse loput vaatteet ja asusteet väreiltään peruspuvustoon sopiviksi. Mix & match -ajattelulla saa koostettua pienellä päänvaivalla kymmeniä asukokonaisuuksia erilaisiin tilaisuuksiin, eikä vaatevarasto paisu kaapista ulos. Kesäkaudella klassikkojen klassikko on yhdistää tummansininen, punainen ja valkoinen. Värikoodaa myös kengät mukaan ja saat yllesi täydellisen tyylikkäitä kokonaisuuksia.

Ole uskollinen omalle persoonallisuudellesi! Klassinen pukeutuminen ei tarkoita tylsyyttä, vaan opettele tunnistamaan itselle parhaiten sopivat värisävyt: oikein valituilla värisävyillä saa koko olemuksen hehkumaan ja silmät säteilemään. Klassista tyyliä on helppo päivittää pienillä persoonallisuutta korostavilla kikoilla: täydennä asua sinulle sopivalla huivilla, puserolla tai esimerkiksi t-paidalla, joka on kevään kuumimmalta värikartalta.

Toimivan klassisen tyylin kulmakiviä ovat myös laadukkaat materiaalit, jotka kestävät pitkään käytössä. Satsaa esimerkiksi laadukkaisiin perusfarkkuihin: ne toimivat sekä töissä että vapaalla-ajalla eri tavoin asustettuna. Tunnista ja tuo esiin parhaat puolesi: hanki omaa vartalonmuotoa imartelevia vaatteita! Tarvittaessa saat apua valintoihin meidän kokeneilta pukeutumisneuvojilta ja stylisteiltä.

s.Oliver Red Label naisten farkkumekkos.Oliver Red Label naisten farkkumekko
Tamaris naisten avokkaatTamaris naisten avokkaat
Only naisten mekkoOnly naisten mekko
MAC naisten farkutMAC naisten farkut
s.Oliver Red Label naisten puseros.Oliver Red Label naisten pusero
Milano Italy naisten puseroMilano Italy naisten pusero
Cecil naisten puseroCecil naisten pusero
Gabor naisten avokkaatGabor naisten avokkaat
Guess naisten olkalaukkuGuess naisten olkalaukku
Gabor naisten citylenkkaritGabor naisten citylenkkarit
Street One naisten jakkuStreet One naisten jakku
MAC naisten housutMAC naisten housut
Cecil naisten puseroCecil naisten pusero
Naisten farkut Levi's 314 Shaping StraightNaisten farkut Levi's 314 Shaping Straight
Kuvassa: Levi's 314 Shaping Straight

Kurvikas tiimalasi ja A-vartaloinen tuo parhaat puolensa esiin valitsemalla napakat ja korkeavyötäiset farkut. Materiaalissa kannattaa olla elastaania mukana, koska farkut mukautuvat paremmin vartalon kaariin ja ovat mukavammat päällä. Kiinnitä huomiota takataskuihin! Imartele ihana figuurisi häikäiseväksi valitsemalla farkkumalli, jossa riittävän isot takataskut, jotka sijoitettu pakaran korkeimmalla kohdalle. Hyviä lahjemalleja ovat klassinen suora lahje ja bootcut.

Zhenzi naisten farkut Curve11Zhenzi naisten farkut Curve11
Kuvassa: Zhenzi Curve11

O-vartalotyyppiä voisi kuvailla naisellisen pyöreäksi, ja vyötärölinja ei ole selkeän erottuva. Valitse osittain kuminauharypytetyt, mielellään vyötäröltä säädettävät farkut, jolloin saat housut istumaan juuri sinulle parhaiten. Vältä liian löysiä, mutta toisaalta myös liian tiukkoja farkkumalleja. Kevyesti vartaloa myötäilevät farkut ovat sinun juttusi. Jos olet pitkä, voit käyttää myös vajaamittaisia farkkuja, jolloin nilkat ja pitkä varsi pääsevät oikeuksiinsa.

Lee naisten farkut BreeseLee naisten farkut Breese
Kuvassa: Lee Breese

Jos olet vartalotyypiltäsi suora, I-vartaloinen, voit huoletta pukea yllesi melkeinpä millaiset farkut vain, joskin kannattaa valita aina hieman matalavyötäröisempi malli. Boyfriend-farkuilla saa lisättyä kaarevuutta lantion seudulle. Lisäksi kaikki yksityiskohdat niin taskuissa, rypytyksissä kuin kankaan struktuurissakin imartelevat suoraa vartalotyyppiä. Jos olet pitkä ja suoravartaloinen, ovat supertrendikkäät flare-farkut kuin tehty sinulle!


Kevään 2020 trendejä - ihanan sotkuista ja värit kuin huutomerkit

Muoti 2020 on yksilöllistä ja rohkeaa. Muoti sallii nyt erilaiset kuosit, muodot, väriyhdistelmät ja materiaalit. Toteuta itseäsi muodin kautta ja anna persoonallisuutesi näkyä. Korosta  yksilöllisyyttäsi rohkeasti, valitse viisaasti ja ole vastuullinen. Kaikki tämä on nyt mahdollista ja suotavaa!

Innostu ja hämmästy kuinka upean kokonaisuuden saa yhdistämällä romanttisen naisellinen pliseerattu pitkä hame, äänekäs neule ja sporttinen kasarihenkinen vyölaukku. Kokeile rohkeasti – jos se tuntuu omalta, se myös näyttää hyvältä.

Klassiseen paitapuseroon tai neuleeseen saadaan lisää ääntä voimakkailla keltaisen tai vihreän sävyillä. Herätä huomiota tyylikkäästi äänekkäällä klassikolla.

Kuoseista kukat ja köynnökset jatkavat menestystään. Nyt kuvio muuttuu isommaksi. Suuret ja värikkäät kukat kuuluvat kuositrendien ykkösiin ja näemme niitä sekä naisten että miesten muodissa runsaasti.

Tervetuloa iloittelevalle 2020-luvulle!

Tuotepäällikkö suositteleeTuotepäällikkö suosittelee
Only-housutOnly-housut
Street One -neuletakkiStreet One -neuletakki
Guess-laukkuGuess-laukku
Duffy-sneakeritDuffy-sneakerit
Guess-mekkoGuess-mekko
Only-bikertakkiOnly-bikertakki
Guess-mekkoGuess-mekko
Create-takkiCreate-takki
Bugatti-tennaritBugatti-tennarit

Kenkätrendit 2020 - paksut pohjat

Yksi kevään kenkätrendeistä on näyttävyys! Materiaali saa olla kiiltävää ja kengänpohjat reilusti paksut: erilaiset chunky sneakerit ja platform-kengät ovat nyt muodissa.

Vagabond-tennaritVagabond-tennarit
Levi's-collegeLevi's-college
Only-hameOnly-hame
Street One -neuleStreet One -neule