Hoida kenkiäsi oikein – pidennät samalla niiden käyttöikää 

Saat kengillesi jopa vuosia lisää käyttöaikaa, kun hoidat niitä oikein. Ennen ensimmäistä käyttökertaa kengille on hyvä tehdä suojakäsittely. Käyttöönoton jälkeen kenkiä tulisi puhdistaa ja suojata säännöllisesti materiaalille sopivilla aineilla. Kengät tarvitsevat myös ”lepopäiviä”, jolloin ne saavat kuivua ja tuulettua kunnolla.  
Kengän ulkopinnan oikeanlainen puhdistus ja hoito riippuvat niiden materiaalista. Nyrkkisääntönä kuitenkin on, että lika kannattaa puhdistaa aina tuoreeltaan ja suojakäsitellä kengät säännöllisesti huolellisen kuivatuksen ja puhdistuksen jälkeen. Erilaisia kenkien suoja-aineita löydät täältä

Kengät kuluvat käytössä myös sisältä ja kulumista voikin ehkäistä erilaisilla pohjallisilla. Pohjallisilla saat lisättyä kenkiin erityyppisiä käyttömukavuuksia, kuten lämpöä, hengittävyyttä, pehmeyttä tai tukea jalalle. Pohjallisia käytettäessä kengät ovat kätevämpi kuivata ja tuulettaa, koska pohjalliset saa helposti pois kengistä ja ne on vaivatonta vaihtaa uusiin tarvittaessa. Erilaisia pohjallisia löydät täältä. Kengät voi raikastaa käsittelemällä ne hajunpoistajalla. Pesunkestävät kengät kannattaa pestä tarvittaessa.

Timanttisen tyylikäs vaatevalikoima 

Halosen laaja vaatevalikoima koostuu monista tunnetuista brändeistä ja sitä kautta monipuolisesta kokoelmasta tuotteita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Saman katon alta löytyy asut niin juhlatilaisuuksiin kuin arkisempiinkin menoihin. Tuotevalikoiman kansainvälisiä huippubrändejä edustaa muun muassa Desigual, Dickies, Guess ja Levi’s. Myös kotimainen osaaminen on hyvin edustettuna Halosen valikoimassa ja tästä loistavana esimerkkinä on farkkuvalmistaja Very Nice.  


Alla lyhyet esittelyt muutamista Halosen valikoimasta löytyvistä muotibrändeistä. 

ARMANI EXCHANGE

Särmikkyyttä jokapäiväiseen pukeutumiseen 
Armani Exchange on italialaisen luksusmuotitalo Armanin alainen brändi, joka lanseerattiin Yhdysvalloissa vuonna 1991. Brändin perusperiaatteena on luoda persoonallisia, mutta helposti yhdisteltäviä vaatteita. Näyttävien yksityiskohtien ansiosta Armani Exchangen tuotteilla saa luotua särmikkään arkityylin, joka ei jätä ketään kylmäksi. 


Tutustu Armani Exchangen vaatteisiin täällä.

BETTY BARCLAY

Ajattomia vaatteita aikuiselle naiselle 
Betty Barclay edustaa ajan henkeä, kansainvälisiä trendejä sekä nykyaikaisten naisten elämäntyyliä. Saksalainen brändi yhdistää valikoimassaan taitavasti bisnestyylin ja vapaa-ajan rentouden, ja tuotteita löytyykin niin arkisiin hetkiin kuin juhlavampiinkin tilaisuuksiin. 


Tutustu Betty Barclayn vaatteisiin täällä.

BUGATTI

Luottovaatteita juhlaan ja vapaa-aikaan 
Saksalainen vaatebrändi Bugatti perustettiin vuonna 1978 vastaamaan klassisen urbaania pukeutumistyyliä etsivien miesten tarpeisiin. Brändin tuotteet ovat huippumateriaalien, upeiden leikkausten sekä ajattoman klassisuuden yhdistelmiä. Bugatti nojaa valikoimassaan eurooppalaisen muodin parhaimpiin tyylisuuntiin ja onkin näin tyylitietoisen miehen ykkösvalinta.  


Tutustu Bugattin vaatteisiin täällä.

CARL GROSS

Modernia räätälöintiä vuodesta 1925 
Räätälöinti on ollut pukuvalmistaja Carl Grossin intohimo jo lähes 100 vuoden ajan. Yrityksen huippuosaajat luovat vaatteita, jotka erottuvat massasta italialaisen tyylinsä sekä saksalaisen istuvuutensa ansiosta. Ensiluokkainen ammattitaito, upeat yksityiskohdat sekä laadukkaat materiaalit varmistavat perinteisen käsityön ja räätälöintitaidon näkyvyyden jokaisessa puvussa kuitenkaan ajan henkeä unohtamatta. 


Tutustu Carl Grossin vaatteisiin täällä.

CLUB OF COMFORT

Mukavia ja kestäviä housuja monenlaisiin menoihin 
Saksalainen housubrändi Club of Comfort valmistaa mukavia ja istuvia housuja Euroopassa 60 vuoden kokemuksella. Brändin yritysfilosofiaan kuuluu ekologisuus, josta kertoo EU-standardien mukaiset valmistus- ja viimeistelyprosessit sekä tuotteissa käytetyt vastuulliset materiaalit. Club of Comfort valmistaa tuotteita käyttömukavuus edellä – joustavat kankaat, viimeistellyt yksityiskohdat sekä laadukkuus ovat yritykselle tärkeitä termejä. 


Tutustu Club of Comfortin vaatteisiin täällä.

CREATE

Monipuolista pukeutumista arkeen ja juhlaan 
Create-tuotemerkin vaatteissa käytetään ihanan pehmeitä ja miellyttäviä materiaaleja, jotka kestävät aikaa. Laajasta mallistosta löytyy tuotteita niin töihin, vapaa-aikaan, ulkoiluun kuin juhlatilaisuuksiinkin. Createn tunnistaakin monipuolisuudestaan sekä hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Create-brändin tuotteita on saatavilla vain Haloselta ja Carlsonilta. 


Tutustu Createn vaatteisiin täällä.

DESIGUAL

Rohkeita kuoseja ja värien voimaa 
Persoonallinen Desigual on itsevarmojen naisten valinta. Brändi yhdistää ennakkoluulottomasti mitä erilaisimpia tyylejä toisiinsa ja sen piristävä ilme on helposti tunnistettavissa. Espanjalainen brändi valmistaa vaatteiden lisäksi muun muassa näyttäviä laukkuja. 


Tutustu Desigualin vaatteisiin täällä.

DICKIES

Työvaatteiden inspiroimaa tyyliä
Työvaatevalmistajana mainetta niittänyt Dickies on teksasilainen yritys, jonka historia ulottuu yli 100 vuoden päähän. Vaatteiden valmistuksessa tärkeimpiä teemoja ovat laadukkuus, käyttömukavuus, kestävyys sekä tyylikkyys. Vahvasti työvaatteisiin pohjautuvat tuotteet sopivat hyvin myös katumuotiin. Dickies elää hetkessä ja muuntautuukin helposti muuttuvien trendien mukaisesti. 


Tutustu Dickiesin vaatteisiin täällä.

FREEQUENT

Klassista muotoilua ja luovaa toteutusta 
Freequent-vaatteet ovat skandinaavisen muotoilun ja täydellisen istuvuuden yhdistelmiä. Tanskalaisen brändin laajasta mallistosta löytyy laadukkaita vaatekaapin kulmakiviä, jotka ihastuttavat monipuolisuudellaan. 


Tutustu Freequentin vaatteisiin täällä.

GUESS

Särmikästä näyttävyyttä
Guess on yhdysvaltalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1981. Se on nuorekas ja ylellinen brändi, jonka tunnistettava tyyli niin vaatteissa, kengissä kuin laukuissakin on vertaansa vailla. Suosikkimerkin toiminnassa ja toimitusketjuissa suositaan kestävää kehitystä, ja esimerkiksi farkkujen materiaaleina käytetään usein kierrätettyä puuvillaa ja valmistusprosesseissa suositaan energiaa säästäviä toimenpiteitä.  


Tutustu Guessin vaatteisiin täällä.

HECHTER PARIS

Eleganttia ajattomuutta perinteitä kunnioittaen 
Hechter Paris on kansainvälinen muotibrändi, joka mullisti muodin 1960-luvulla tuomalla sen kaikkien ulottuville. Nykyään brändi edustaa nykyaikaista ja helppokäyttöistä muotia, jonka tuotteet ovat elegantteja sekä perinteitä kunnioittavia. Hienostuneet yksityiskohdat, ranskalainen design sekä hyvä hinta-laatusuhde ovat Hechter Parisin tunnusmerkkejä. Kansainvälinen muotiyritys toimii yli 70 maassa ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita monen ikäisille käyttäjille. 


Tutustu Hechter Parisin vaatteisiin täällä.

INWEAR

Skandinaavista ja erottuvaa tyylikkyyttä
InWear tarjoaa tyylitietoisille naisille ylellisyyden tunnetta arkipukeutumiseen. Kestävät ratkaisut sekä laadukkaat materiaalit ovat tanskalaisen InWearin tekemisen kulmakiviä. Valikoimassa yhdistyvät modernit värit, vartaloa imartelevat leikkaukset sekä vaatteiden helppo yhdisteltävyys. 


Tutustu InWearin vaatteisiin täällä.

LEVI'S

Monipuolinen ikisuosikki 
Ikoninen Levi’s on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista vaatealan yrityksistä, jonka suosio perustuu aikaansa kuvastaviin ja hyvin istuviin vaatteisiin. Suosikkibrändi valmisti maailman ensimmäiset farkut vuonna 1873, ja on tällä hetkellä maailman johtava farkkuvalmistaja. Leviksen vaatteet soveltuvat loistavasti trenditietoiselle käyttäjälle, joka arvostaa ajattomuutta ja ympäristöä.  


Tutustu Levi’s-vaatteisiin täällä.

LYLE&SCOTT

Rentoa charmikkuutta
Lyle & Scott on skotlantilainen vaatemerkki, jolla on yli satavuotias historia. Klassikkobrändi valmistaa monikäyttöisiä luottovaatteita modernilla twistillä kuitenkaan käyttömukavuutta unohtamatta. Valikoiman tuotteet ovat linjakkaita ja niissä on modernit värit sekä printit. Lyle & Scott -tuotteet ovat helposti tunnistettavissa ikonisen kotka-symbolin ansiosta.  


Tutustu Lyle & Scott -vaatteisiin täällä.

MAC

Ajattomuutta ja kestävää kehitystä 
Mac on yksi Euroopan johtavista naisten ja miesten housuvalmistajista. Vastuullisesti valmistetut housut ovat äärimmäisen mukavia päällä ja ne pysyvät kulutuksenkin jälkeen hyvin alkuperäisessä muodossaan. Kestävä kehitys on saksalaiselle brändille sydämen asia ja sen tuotanto tapahtuukin kokonaan Euroopassa.  


Tutustu Macin vaatteisiin täällä.

MASAI

Kestävää pukeutumista taiteellisella vivahteella 
Masai luo harkittuja ja pitkäkestoisia mallistoja, joissa modernit printit ovat tärkeässä roolissa. Yksinkertaisilla ja selkeillä malleilla saa helposti luotua mitä erilaisempia asukokonaisuuksia niin töihin, juhliin kuin vapaa-aikaankin. Tanskalainen Masai ammentaa inspiraationsa taiteesta ja erilaisista kulttuureista ja varmistaa vastuullisen tekemisensä erilaisilla sertifikaateilla. Tuotteita löytyy kaikille naisille vartalotyyppiin tai ikään katsomatta.  


Tutustu Masain vaatteisiin täällä.

MATINIQUE

Innovatiivista ja monikäyttöistä muotia
Matinique on modernien miesten luottomerkki, joka on perustettu Tanskassa vuonna 1973. Yritys tarjoaa valikoimassaan muodollisia, mutta rentoja vaatteita hyvällä hinta-laatusuhteella. Matiniquen lupauksiin kuuluu laadukkuus, mukavuus, innovaatio, moderni maskuliinisuus sekä johdonmukaisuus.  


Tutustu Matiniquen vaatteisiin täällä.

MEYER

Täydellistä istuvuutta eurooppalaisittain 
Meyer on vuonna 1960 perustettu saksalainen housuvalmistaja, jonka tuotteet valmistetaan yrityksen omassa eurooppalaisessa tuotantolaitoksessa. Kestävien ja täydellisesti istuvien housujen valmistuksessa käytetään vastuullisia ja korkealaatuisia materiaaleja. Meyer ottaa myös toiminnassaan huomioon työntekijöiden hyvinvoinnin ja oikeudenmukaiset työolosuhteet. 


Tutustu Meyer vaatteisiin täällä.

ONLY

Värikästä ja monipuolista trendikkyyttä 
Only on kansainvälinen vaatebrändi, joka kuuluu saksalaisen muotijätti Bestsellerin alaisuuteen. Nuorekas ja raikas mallisto sisältää laajasti eri käyttötarkoituksiin sopivia vaatteita: takkeja, jakkuja, mekkoja, puseroita, farkkuja – you name it! Leikkisä ote elämään ja muotiin näkyy Onlyn värikkäissä kuoseissa ja näyttävissä yksityiskohdissa. Only panostaa liiketoiminnallaan myönteiseen ilmastovaikutukseen sekä työntekijöiden oikeudenmukaiseen ja reiluun kohteluun. 

Tutustu Onlyn vaatteisiin täällä.

REPLAY

Kulutusta kestäviä farkkuja elämään  
Italialaisen Replay-farkkuvalmistajan tarina sai alkunsa 1970-luvulla. Laadukkaan brändin tuotteet ovat monen vuoden kokemuksen sekä kehitystyön tuloksia, ja niissä käytetään aina korkeatasoisia sekä kestäviä materiaaleja. Farkut muokkautuvat ajan myötä vartalon mukaisesti, ja samalla myös väri ja materiaali patinoituvat tyylikkäästi. Replayn farkut istuvat sitä paremmin, mitä enemmän niitä käyttää – ne on siis suunniteltu elämistä varten. 


Tutustu Replayn vaatteisiin täällä.

SOYACONCEPT

Mukavaa ja mutkatonta pukeutumista 
Soyaconcept tarjoaa vaatteita jokapäiväiseen pukeutumiseen sopivalla hinnalla. Tanskalaisen brändin ajatusmaailmaa kuvaavat sanat persoonallisuus, laadukkuus ja yksinkertaisuus. Naisellisen tyylikkäät kuosit ovat mallistojen suunnittelussa avainasemassa.  


Tutustu Soyaconceptin vaatteisiin täällä.

SWING

Raikasta juhlamuotia naisille 
Swing on vuonna 1992 perustettu saksalainen brändi, joka valmistaa tyylikkäitä juhlavaatteita monenlaisiin tilaisuuksiin. Valikoimaan kuuluu paljon erilaisia mekkoja sekä tyylikkäitä haalareita, housuja ja jakkuja. Yritys perustaa tekemisensä laadukkaisiin materiaaleihin, moderniin designiin sekä valikoimaan, josta jokainen löytää tarvitsemansa. 

Tutustu Swingin vaatteisiin täällä. 

VERY NICE

Huolettomat luottofarkut joka tilanteeseen 
Very Nice on suomalainen lähialuetuottaja, joka valmistaa farkkuja monenlaisille vartalotyypeille. Mallisto koostuu ajattomista ja hyvin istuvista naisten farkuista, jotka on valmistettu laadukkaista ja eettisesti kestävistä materiaaleista. Farkut suunnitellaan ja kaavoitetaan Suomessa ja valmistus tapahtuu yrityksen omalla tehtaalla Virossa. 


Tutustu Very Nicen vaatteisiin täällä.