ONLY-vaatteet kaikenikäisille naisille

Only logo Only logo

”Fashion is passion” on yksi ONLYn kantavista teemoista, ja merkin vaatteet ovatkin luova tila, jossa kaiken ikäiset naiset voivat huoletta kokeilla erilaisia asenteita ja lookkeja sekä ilmaista tuntemuksiaan tyylinsä avulla. ONLYn leikkisä ote elämään ja muotiin näkyy ja tuntuu merkin vaatteissa, rakkautta farkkuihin ja denimiin unohtamatta.

ONLY on kansainvälinen, naisille suunnattu vaatebrändi. ONLYn vaatteet ovat nuorekkaita ja raikkaita. Mallistossa on paljon farkkuja ja muita denimvaatteita kuten farkkuhameita, -paitoja ja mekkoja. ONLY onkin yksi Euroopan johtavista denimbrändeistä. ONLYn vaatteita on myynnissä yli 4500 liikkeessä maailmanlaajuisesti ja tähän muodin edelläkävijäjoukkoon lukeutuu myös ylpeästi Halonen.

ONLYn vaatteista löytyy lukuisia eri tyylejä, jotka mahdollistavat tien itsensä ilmaisuun ennennäkemättömällä tavalla. Etsitpä sitten mekkoja, hameita, yläosia, farkkuja tai takkeja, löydät kaiken tämän Halosen ONLYn valikoimasta. Feminiinistä puoltaan voi tuoda esiin hempeillä pastellisävyillä tai kukkakuoseilla. Lisää asennetta tyyliin saa vaikka nahkayksityiskohdilla tai hyödyntämällä ONLYlle ominaista raakadenimiä vaatteissa. Huolimatta iästä tai koosta, ONLYn valikoimasta löytyy vaatekaapin suosikkivaatteet jokaiseen päivään ja sesonkiin.

ONLYn farkut Halosen nettikaupasta ja kivijalkaliikkeistä

ONLY on epäilemättä farkkumuodin asiantuntija niin farkkujen suunnittelussa kuin valmistamisessa. Denim on aina ollut vahva osa ONLYn brändiä. Ei ehkä vähiten siksi, brändin valikoimasta löytyy paljon erilaisia farkkuja, jotka kestävät helposti läpi yhden ihmiselämän. Valikoimassa on sekä matalavyötäröisiä, että korkeavyötäröisiä farkkuja sekä laaja kattaus erilaisia farkkumalleja ja -pesuja monissa eri väreissä aina perussinisistä farkuista mustiin ja vaaleisiin farkkuihin. ONLYn farkuissa löytyy vaihtoehtoja, kun haussa on cropatut lahkeet, kulutetut yksityiskohdat, mom jeansit, stretch farkut tai joustamattomat farkut. Tarkemmat tiedot farkkumalleista löytyvät kunkin farkun omista tuotetiedoista Halosen verkkokaupassa. Farkkujen lisäksi tämä kansainvälinen denimbrändi edustaa farkkutakkeja, farkkushortseja, farkkuhameita ja lukuisia muita farkkuvaatteita.

Legginsit, culottesit ja muut housut – ONLY ei ole vain farkkuja

Vaikka ONLY tunnetaan farkuistaan, on brändin legginsit, colleget, culottesit, kangashousut, shortsit ja nahkajäljitelmähousut huippusuosittuja kaikenikäisten naisten keskuudessa. Esimerkiksi legginsit ovat monikäyttöinen vaate, joita voi yhdistellä mekkojen tai erilaisten yläosien kanssa monien erilaisten tyylien saavuttamiseksi. ONLYn housuissa on usein kiinnostavia yksityiskohtia, kuten vöitä, nappeja, vetoketjuja ja taskuja. Yksityiskohdat erottavat ONLYn monista muista merkeistä ja mahdollistavat merkille tyypillisen persoonallisen ja trendikkään ilmeen luomisen kuin itsestään.

Mekkoja ja hameita eri malleissa ja mitoissa

Mekkoja ja hameita on tyypillisesti pidetty naisten vaatteena vaikkakin tänä päivänä ero miesten ja naisten välisissä pukeutumisessa ei ole kovin korostunut. Sekä hameita että mekkoja on ONLYn valikoimassa löydettävissä monen mittaisina ja mallisena. Hameen materiaalivalinnalla voi helposti vaikuttaa juhlavuuteen. Pitkää hametta ja varsinkin pitkää mekkoa on totuttu pitämään juhlavana, joskin materiaali vaikuttaa myös paljon siihen, millainen vaikutelma vaatteesta syntyy. Mikä sitten on juhlamekko? Sen päättää tietysti jokainen itse, joskin on tilaisuuksia, joissa pukukoodi määrittää, että naisen mekon on oltava täyspitkä. 

Hameen kanssa tarvitaan yläosa siinä missä mekko ratkaisee koko asun

Yksivärinen hame on helpompi yhdistää erilaisten puseroiden ja paitojen kanssa, kuin kirjava versio samasta vaatteesta. ONLYn hameet ja mekot ovat erityisen mukavia käytettäviksi kuumana kesäpäivinä, mutta paksummat hamemateriaalit kuten sametit, villakankaat ja farkkukin, sopivat hyvin myös talveen esimerkiksi paksujen sukkahousujen ja saappaiden kanssa käytettäviksi.

Mekko on mahtava vaate, sillä sen avulla voi helposti ratkaista koko asun hyvin simppelisti ja nopeasti. Kun pukeutuu mekkoon ei tarvitse erillistä ylä- ja alaosaa. Lisäksi mekon avulla on helppo antaa yhtenäinen ja linjakas vaikutelma, joka usein imartelee käyttäjänsä vartaloa, kun asu ei katkea keskeltä samoin kuin se katkeaisi esimerkiksi paita-housut tai paita-hameyhdistelmällä.

Olipa toiveissa sitten mekko tai hame, kannattaa katsastaa Halosen uusin ONLY-valikoima.

Takki fiiliksen mukaan 

ONLYn takit ovat usein leikkisiä, erilaisia ja jänniäkin. Ne ovat myös osoitus siitä, että hyvännäköisen ja toimivan takin ei tarvitse maksaa satoja euroja.  Sopivan hintainen takki, mahdollistaa leikittelyn ja rennon suhtautumisen takkihankintaan. Takkejakin voi olla useita eikä takin tarvitse aina olla tavallinen ja musta. Takkia tarvitaan Suomessa usein ja siksi on mukavaa, jos takkeja on erilaisia ja mahdollisuus ilmaista itseään tai vaikka kulloistakin fiilistä eri takin avulla on olemassa. ONLY antaa takkivalikoimansakin suhteen mahdollisuuden laittaa vähän persoonaa peliin. Lyhyt bikertakki sopii käytettäväksi vaikka jakun tapaan talvesta kesään ja kesästä talveen. ONLYn toppatakki ja villakangastakki puolestaan suojaa käyttäjänsä talven pakkaskeleiltä. Löydä oma takkityylisi Halosen ONLY-takkivalikoimasta!

ONLYn naisten paidat ja puserot

Paitoja ja neuleita ei voi olla koskaan liikaa. Halosen ONLYn valikoimasta löydät housuihin ja hameisiin sopivat t-paidat, kauluspaidat, topit, puserot ja neuleet. ONLYn huipputrendikäs valikoima tuo kausittain vaihtuvat uutuudet maailmalta meille. Naisten yläosissa on asennetta ja luonnetta etsitpä asiallista, rentoa, hentoa tai rajua vaikutelmaa. Toisaalta naisten perustrikoopaita, t-paita tai vaikka huppari on vaate, joka kuuluu kaudesta toiseen ONLYn valikoimaan ja on hyvä käyttövaate sellaisenaan. Jokaisen vaatekaapista löytyy trikoovaatteita perusväreissä ja niiden varaan on hyvä rakentaa monimuotoisia kokonaisuuksia tai käyttää yksinkertaisesti sellaisenaan.

Erilaiset kuosit ja materiaalit ja vaikuttavat siihen millainen tunnelma paidasta ja sitä kautta sen kantajasta välittyy. Parasta on, että erilaisia paitoja ja puseroita voi hankkia Haloselta helposti ja nopeasti vaikka netistä. Näin yläosan voi valita kulloisenkin oman fiiliksen mukaan vaikka useita kertoja päivässä.

Neulekin voi olla jakku – rennot ONLY-vaatteet monipuoliseen menoon

Naisten neuleet lämmittävät niin talven pakkasessa kuin kesäillan viileydessäkin. Klassinen neuletakki puolestaan on vaate, jolle on aina käyttöä ja joka käy myös rentona jakkuna erilaisiin asukokonaisuuksiin. Rentoja jakkuja löytyy neuleen lisäksi ONLYn valikoimasta myös farkkuisena, nahkajäljitelmänä ja kankaisena. Jakku vetoketjukiinnityksellä, napeilla, kauluksilla tai ilman, valitse jakku oman fiiliksesi ja tarpeesi mukaan!

Huiveja, pipoja ja muita asusteita ONLYlta 

ONLY suunnittelee myös kausittain vaihtuvia asusteita kuten huiveja, kaulaliinoja ja pipoja. Kun kaipaat pientä piristystä asuusi tai vaatekaappiisi, kannattaa vilkaista Halosen ONLYn asustevalikoimaa.Tyylikkäällä huivilla, chunky pipolla tai pirteällä myssyllä tuot vanhaankin asuusi uuttaa eloa ja ennen kaikkea piristät itseäsi ja muita.

ONLY on yksi universumin cooleimmista kansainvälisistä brändeistä. Tämän merkin valikoimasta löydät aina viimeisimmän trendin mukaiset vaatteet, joissa olet valmis mihin tilanteeseen hyvänsä, joten tervetuloa shoppailemaan ja inspiroitumaan ONLYsta ja sadoista muista huippemerkeistä Haloselle!