Tilaa uutiskirje

Pysy ajantasalla eduistamme

Tilaa Halosen uutiskirje ja pysyt ajan tasalla laajan valikoimamme tyylikkäimmistä uutuuksista sekä viimeisimmistä tarjouksista. Uutiskirjeistä löydät sesongin ajankohtaisimpia tuotenostoja sekä uutta inspiraatiota arki- ja juhlapukeutumiseen. Uutiskirjeen tilaajana saat myös ensimmäisten joukossa tietoosi valikoimamme ohittamattomimmat edut sekä muut kampanjat.

Uutiskirjeiden edut ovat aina voimassa sekä verkkokaupassa että myymälöissä.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana annat markkinointiluvan myös sisaryrityksemme Carlsonin sähköpostimarkkinointiin. Saadaksesi Carlsonin uutiskirjeen ja tietoa Carlsonin verkkokaupan ja tavaratalojen mahtavista sisustuksen ja vapaa-ajan eduista Sinun tulee tilata uutiskirje Carlsonin verkkokaupasta.

Liity nyt Halosen kanta-asiakkaaksi!

Halonen Fashion Card –asiakkaana saat rahanarvoisia kanta-asiakasetuja laajan valikoimamme vaihtuvista tuotteista. Kanta-asiakasedut koostuvat sesongin upeimmista ja ajankohtaisimmista tuotteista tai laajemmista yleisalennuksista. Kanta-asiakkaana kerrytät myös bonusta kaikista ostoksistasi. 

Liittyessäsi verkossa Halonen Fashion Card –asiakkaaksi saat kanta-asiakaskortin veloituksetta mobiiliversiona puhelimeesi. Myymälöistämme on mahdollista saada myös fyysinen kanta-asiakaskortti 10 euron perustamismaksun hintaan.

  • Liittymällä kanta-asiakkaaksemme ja antamalla luvan sähköpostimarkkinoinnille liityt automaattisesti uutiskirjeemme tilaajaksi.