Yli 100€ tilauksesta toimitus veloituksetta!

 Meillä maksat turvallisesti!

Toimitustavat

 

HUOM! PAU:n lakot saattavat vaikuttaa verkkokauppatilausten toimitusaikoihin.

Tarkempaa tietoa lakon vaikutuksista Postin sivuilta>>

 


Halonen verkkokaupassa voit valita seuraavista toimitustavoista.

 

Näet tilauksellesi mahdolliset toimitustavat kassalla sen jälkeen, kun olet siirtänyt tuotteet ostoskoriin. Kotiinkuljetus mahdollinen vain Manner-Suomessa alueilla, joihin on kiinteä tieyhteys. Kotiinkuljetustuotteita ei toimiteta myöskään Turun saaristoalueelle eikä Suomenlinnaan (00190). 

Toimitamme tuotteet 2-5 arkipäivässä.

Lähetämme sinulle kahdessa vaiheessa tietoa toimituksen etenemisestä: 
Saat tiedon, kun tilauksesi on pakattu ja lähdössä kuljetukseen, sekä kun se on noudettavissa. Tätä varten sinun tulee tilausta tehdessäsi aina ilmoittaa sekä puhelinnumero että sähköpostiosoite.

Tilaus voi jakautua useiksi toimituksiksi, jos tilauksen tuotteita toimitetaan eri varastoista. Tällaisessa tapauksessa lähetämme tiedon jokaisen toimituksen kuljetuksen etenemisestä erikseen.

Tilausta noutaessasi tarvitset henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, passi tai virallinen henkilötodistus) sekä paketin lähetystunnuksen (esim. tekstiviesti). Jos toimitustapana on nouto myymälästä, ja joku toinen henkilö noutaa tilauksen puolestasi, hän tarvitsee valtakirjan. Valtakirja voi olla vapaamuotoinen tai voit tulostaa valtakirjan tästä.

Toimitamme tilauksia vain Manner-Suomeen.