Yli 100€ tilauksesta toimitus veloituksetta!

 Meillä maksat turvallisesti!

Toimitustavat

Halonen verkkokaupassa voit valita seuraavista toimitustavoista.

NOUTO HALOSEN TAI CARLSONIN MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Voit tilata paketin noudettavaksi mihin tahansa myymäläämme. Voit tilata paketteja myymälöistämme noudettavaksi myös sisaryrityksemme Carlsonin verkkokaupasta www.carlson.fi.

Paketti toimitetaan verkkokaupassa valitsemaasi myymäläämme 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja saat tekstiviestin kun paketti on noudettavissa. Noutomyymälöitämme ovat kaikki Halosen myymälät ja sisaryrityksemme Carlsonin myymälät. Paketin voi noutaa myymälän aukioloaikoina henkilöllisyytensä todistamalla.

NOUTO POSTISTA TAI SMARTPOSTISTA 6,90 €

Paketti toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen tai Smartpostiin noin 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta Manner-Suomen alueella. Saat tekstiviestillä tiedon paketin saapumisesta sekä Smartpost-lokeron avauskoodin. Yli 100 euron verkkokauppatilauksissa toimituskulut Postiin tai Smartpostiin ilmaiseksi (ei koske kotiintoimitusta).

KOTIINTOIMITUS (normaalikokoisille tuotteille) 14,90 €

Posti toimittaa paketin suoraan kotiin 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta (toimitus klo 14 mennessä) ja luovuttaa sen vastaanottajalle henkilökohtaisesti. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään vastaanottajalle noutoilmoitus ja paketti siirtyy noudettavaksi lähimmästä Postin toimipisteestä, josta sen voi noutaa Postin aukioloaikoina henkilöllisyytensä todistamalla.

 

Näet tilauksellesi mahdolliset toimitustavat kassalla sen jälkeen, kun olet siirtänyt tuotteet ostoskoriin. Kotiinkuljetus mahdollinen vain Manner-Suomessa alueilla, joihin on kiinteä tieyhteys. Kotiinkuljetustuotteita ei toimiteta myöskään Turun saaristoalueelle eikä Suomenlinnaan (00190). 

Toimitamme tuotteet 2-5 arkipäivässä.

Lähetämme sinulle kahdessa vaiheessa tietoa toimituksen etenemisestä: 
Saat tiedon, kun tilauksesi on pakattu ja lähdössä kuljetukseen, sekä kun se on noudettavissa. Tätä varten sinun tulee tilausta tehdessäsi aina ilmoittaa sekä puhelinnumero että sähköpostiosoite.

Tilaus voi jakautua useiksi toimituksiksi, jos tilauksen tuotteita toimitetaan eri varastoista. Tällaisessa tapauksessa lähetämme tiedon jokaisen toimituksen kuljetuksen etenemisestä erikseen.

Tilausta noutaessasi tarvitset paketin lähetystunnuksen ja kuusinumeroisen PIN-koodin, joka on toimitettu noutoilmoituksessa (tekstiviesti tai sähköposti). Toinen henkilö voi noutaa tilauksen puolestasi noutoilmoituksen tiedoilla.

Toimitamme tilauksia vain Manner-Suomeen.