Hoida kenkiäsi oikein – pidennät samalla niiden käyttöikää 

Saat kengillesi jopa vuosia lisää käyttöaikaa, kun hoidat niitä oikein. Ennen ensimmäistä käyttökertaa kengille on hyvä tehdä suojakäsittely. Käyttöönoton jälkeen kenkiä tulisi puhdistaa ja suojata säännöllisesti materiaalille sopivilla aineilla. Kengät tarvitsevat myös ”lepopäiviä”, jolloin ne saavat kuivua ja tuulettua kunnolla.  
Kengän ulkopinnan oikeanlainen puhdistus ja hoito riippuvat niiden materiaalista. Nyrkkisääntönä kuitenkin on, että lika kannattaa puhdistaa aina tuoreeltaan ja suojakäsitellä kengät säännöllisesti huolellisen kuivatuksen ja puhdistuksen jälkeen. Erilaisia kenkien suoja-aineita löydät täältä

Kengät kuluvat käytössä myös sisältä ja kulumista voikin ehkäistä erilaisilla pohjallisilla. Pohjallisilla saat lisättyä kenkiin erityyppisiä käyttömukavuuksia, kuten lämpöä, hengittävyyttä, pehmeyttä tai tukea jalalle. Pohjallisia käytettäessä kengät ovat kätevämpi kuivata ja tuulettaa, koska pohjalliset saa helposti pois kengistä ja ne on vaivatonta vaihtaa uusiin tarvittaessa. Erilaisia pohjallisia löydät täältä. Kengät voi raikastaa käsittelemällä ne hajunpoistajalla. Pesunkestävät kengät kannattaa pestä tarvittaessa.

Verraton valikoima kenkiä moneen menoon 

Halosen näyttävä kenkävalikoima on vertaansa vailla. Tuotteita löytyy upeista juhlakengistä sporttisiin lenkkareihin ja rosoisiin nilkkureihin. Kenkävalikoima on loistava sekoitus kotimaisia luottomerkkejä sekä kansainvälisiä laatubrändejä. Kotimainen Sievi on hyvä esimerkki ajattomasta suosikkimerkistä kotimaisittain. Kansainvälisiä merkkejä edustaa esimerkiksi Bugatti, Tamaris ja Vans.


Alla lyhyet esittelyt muutamista Halosen valikoimasta löytyvistä kenkäbrändeistä.  

ARA

Huolettomat kengät joka tilanteeseen 
Ara on saksalainen perheyritys, joka on kehittänyt monipuolisia ja korkealaatuisia jalkineita jo yli seitsemänkymmenen vuoden ajan. Aran kengissä yhdistyvät mukavuus ja moderni muotoilu. Vastuullisuus on tärkeä osa yrityksen arvoja ja se huomioidaan niin materiaaleissa, tuotannossa kuin työntekijöidenkin kohdalla. Vastuullisuuden lisäksi yritys pitää tärkeinä arvoinaan asiakastyytyväisyyttä sekä tuotteiden korkeaa laatua.  


Tutustu Aran kenkiin täällä.

BUGATTI

Kansainvälistä designia ensiluokkaisin materiaalein 
Bugattin historia alkaa vuodesta 1928, jolloin nykyisen omistajan isoisä perusti yrityksen Saksassa. Yritys pitää tiukasti kiinni eurooppalaisista laatustandardeista ja käyttää kengissään kevyitä ja mukavia materiaaleja. Bugattin filosofia on valmistaa kenkiä parhaista materiaaleista ensiluokkaisella ammattitaidolla.  


Tutustu Bugattin kenkiin täällä.

BULLBOXER

Leikkisyyttä ja erottuvaa muotoilua 
Bullboxer on valmistanut kenkiä vuodesta 1980. Jokainen malli suunnitellaan edelleen merkin kotikaupungissa Waalwijkissa Hollannin kenkäteollisuuden sydämessä ja ne valmistetaan Euroopassa. Malliston kengät ovat laadukkaasta nahasta taidokkaasti käsin valmistettuja. Suunnittelussa näkyy yrityksen DNA: erottuva muotoilu sekä leikkisät yksityiskohdat. Bullboxerin kengillä on helppo ilmaista ylpeänä omaa yksilöllistä tyyliä. 


Tutustu Bull Boxerin kenkiin täällä.

CAPRICE

Monikäyttöistä mukavuutta tyylikkyyttä unohtamatta 
Saksalaisen Capricen kengissä yhdistyy tyylikäs ulkomuoto sekä käyttömukavuus. Yli kolmen sukupolven ajan toimineelle yritykselle käsityö on intohimo, josta ei tingitä. Capricen kengissä katseen vangitsee erilaiset tekstuurit sekä särmikkäät yksityiskohdat. Laadukkaat kengät kestävät hyvin aikaa ja soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin. 


Tutustu Capricen kenkiin täällä.

GABOR

Verrattomia luottokenkiä arkeen ja juhlaan 
Gaborin kansainvälinen menestystarina alkoi vuonna 1949 Saksan Barmstedtin pikkukaupunkiin perustetusta kenkätehtaasta. Nykyisin toisessa sukupolvessa toimiva perheyritys valmistaa klassisia ja luotettavia kenkiä moniin erilaisiin tilanteiseen. Gaborin suosion salaisuus on korkealaatuiset ja muodikkaat kengät, jotka ovat mukavat jalassa. 


Tutustu Gaborin kenkiin täällä.

MUSSE&CLOUD

Miellyttävää mukavuutta tyylistä tinkimättä 
Musse & Cloud on espanjalainen kenkäbrändi, joka tarjoaa tyylikkäitä ja mukavia kenkiä jokaiseen asukokonaisuuteen. Kengät valmistetaan aina laadukasta nahkaa käyttäen ja yrityksen perusarvoihin kuuluu elämän arvostus vastuullisia valintoja suosien. Musse & Cloud pyrkii kehittymään ja kehittämään tuotteitaan koko ajan parempaan suuntaan, eikä halua tyytyä pelkästään samojen mallien valmistukseen vuosi toisensa jälkeen.  


Tutustu Musse & Cloud -kenkiin täällä.

RUGUI

Rouheutta ja maagista mukavuutta 
Portugalilainen RUGUI valmistaa trendikkäitä kenkiä mukavuudesta tinkimättä. Kenkien tarkoin harkitut yksityiskohdat yhdistettynä viimeisteltyyn muotoiluun eivät varmasti jää keneltäkään huomaamatta. Myös mukava pohjoismaalaisten jalkaan sopiva lesti lisää tuotteiden käyttömukavuutta.  


Tutustu RUGUIn kenkiin täällä.

SIEVI

Kotimainen kenkäjätti 
Suomalainen Sievi on perustettu vuonna 1951 Sievin Asemakylälle palkkaamalla neljä suutaria valmistamaan nahkasaappaita pienessä torpassa. Nyt Sievi on Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja, joka työllistää yhteensä noin 500 työntekijää ja valmistaa Suomessa vuosittain yli 1,1 miljoonaa paria kenkiä. Sievin kaikilla tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki sekä vuoden takuu. Sertifioitu Sievi huolehtii asiakkaiden lisäksi myös ympäristöstä erilaisia standardeja noudattaen.  


Tutustu Sievin kenkiin täällä.

SKECHERS

Sporttista kenkätyyliä jokapäiväiseen käyttöön 
Kaliforniasta lähtöisin oleva Skechers on palkittu maailmanlaajuinen tuotemerkki, jonka kenkävalikoima koostuu tyylikkäistä ja ajankohtaisista vapaa-aikaan sopivista kengistä. Tuotteiden erottuva muotoilu, laadukkuus sekä pettämätön käyttömukavuus ovat osasyitä brändin kestävään suosioon. Tekninen edistyksellisyys kenkätuotannossa takaa Skechersin tuotteiden monipuoliset käyttömahdollisuudet.  


Tutustu Skechersin kenkiin täällä.

TAMARIS

Tunnettua tyyliä hyvällä hinta-laatusuhteella 
Tamaris on saksalaisen kengänvalmistuksen taidonnäyte ja on yksi Euroopan suurimmista kenkävalmistajista. Kenkien valmistuksessa brändille on tärkeää kiinnittää huomiota täydelliseen istuvuuteen, käyttömukavuuteen ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Tamaris onkin korkoja rakastavan naisen luottomerkki sopien niin arkeen kuin juhlaankin. 


Tutustu Tamariksen kenkiin täällä.

TEN POINTS

Ajatonta trendikkyyttä ympäristöä unohtamatta 
Ten Points on ruotsalainen kenkämerkki, joka on perustettu vuonna 1983. Skandinaaviseen makuun sopivat kengät suunnitellaan Ruotsissa ja valmistetaan Portugalissa. Suositun kenkäbrändin tuotteet ovat laadukkaita ja ajattomia ja ne valmistetaan käsityönä Euroopassa – aina ympäristöä kunnioittaen. 


Tutustu Ten Pointsin kenkiin täällä.

VANS

Katumuodin klassikkomerkki 
Kalifornialainen Vans yhdistää tuotteissaan uusimmat trendit ja katumuodin klassikot. Jo 1960-luvulta lähtien ihmisiä villinnyt brändi on tunnettu omannäköisistä tennareistaan ja rosoisesta tyylistään – unohtamatta tietenkään kenkien mukavuutta ja ajattomuutta. Tennareiden perustyyli on pysynyt ennallaan, mutta useat värit ja kuosit vaihtelevat aina sesongin trendien mukaan.  


Tutustu Vansin kenkiin täällä.