Swiss Diamond

SwissDiamond Kasari + kansi XD 20 cm/3 L

Tuote ei valitettavasti ole saatavilla.
Kasari + kansi XD 20 cm/3 L
Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla

Halonen verkkokauppa

Myymälöiden saatavuustiedot ovat suuntaa-antavia.

Yksityiskohdat

Tuotetunnus: 7640119217666
3 L kasari tasaisesti ja tehokkaasti lämpenevällä, paksulla valualumiinirungolla sekä erittäin kestävällä XD-timanttipinnoitteella. Halkaisija 20 cm, reunan korkeus sisäpuolelta mitattuna 11,5 cm. Hintaan sisältyy säädettävillä höyryraukoilla varustettu lasikansi. Swiss Diamond-paistoastioissa on loistava lämmönjohtokyky: Mikään muu materiaali ei johda lämpöä niin tehokkaasti ja nopeasti kuin timantti, minkä ansiosta paistoastia lämpenee nopeasti ja tasaisesti joka puolelta. Yksi parhaista - ellei paras - ominaisuus Swiss Diamond -pinnoitteessa on sen kyky tuottaa paistettavalle ainekselle kaunis ruskea paistopinta kohtuullisissa paistolämpötiloissa. Paistoastiaa ei siis tarvitse kuumentaa äärirajoille saadaksesi ihanteellisen paistopinnan. Valualumiinirunkoisessa paistoastiassa lämpö leviää tasaisesti myös laitoihin, jolloin ruoka-ainekset kypsyvät tasaisesti. Paksu pohja varaa lämpöä tehokkaasti, joten pannu pysyy kuumana vaikka pannulla olisi paljonkin paistettavaa.
Lisää tietoja
feature_label_1 Materiaali : Valualumiini, timanttivahvistettu PTFE-pinnoite
feature_value_2 Soveltuu kaikille liesille, myös induktioliedelle.
feature_value_3 Swiss Diamond -paistoastiat ja kannet kestävät lämpöä uunissa 260°C saakka
feature_value_4 Ergonomiset kahvat säilyvät viileinä liedellä käytettäessä
feature_value_5 Swiss Diamond -tuotemerkki on 100%:sti sveitsiläisessä omistuksessa ja Classic XD-paistoastiat suunnitellaan ja valmistetaan Sveitsissä.
feature_value_6 Kahvat on kiinnitetty pannun rungossa olevaan ulokkeeseen ruuvilla, jolloin pannun sisäpinta säilyy ehjänä ja hygieenisenä. Löystyneen kahvan voi tarvittaessa kiristää ristipääruuvimeisselillä.
feature_value_7 SWISS DIAMOND –paistoastioiden rajoitetun elinikäisen takuun on tarkoitus varmistaa, että tuote on tehtaalta lähtiessään virheetön eikä siinä esiinny materiaali- tai valmistusvirheitä. Eliniällä viitataan keskimääräiseen yleiseen paistoastioiden elinikään.
feature_label_8 Hoito-ohjeet : Suositellaan käsinpesua kuumalla vedellä ja tiskiaineella, pesu astianpesukoneessa lyhentää paistoastian elinikää.
feature_label_9 Mitat : 21x18,5x43cm
Lue lisää