Bugatti – vaatteet ja kengät eurooppalaiseen makuun

Yksi brändi, kaksi historiaa ja yksi päämäärä: tarjota laadukkaita vaatteita ja kenkiä eurooppalaiseen makuun. Halosen valikoimista löydät miesten vaatteet sekä miesten ja naisten kenkiä.

Bugatti – miesten vaatteet eurooppalaisille miehille 

Bugatti on saksalainen vaatemerkki, joka näki päivänvalon vuonna 1978. Nimen keksi yrityksen silloinen markkinointipäällikkö, joka selaili milanolaista puhelinluetteloa ja sattui ensimmäisenä selailluissaan sivulle, jossa luki bugatti. Yritys brändin takana perustettiin jo aiemmin 1947 saksalaisen Friedrich Wilhelm Brinkmannin toimesta. Tällöin yritys myös kantoi perustajansa nimeä F.W. Brinkmann GmbH. Yrityksen nimi vaihdettiin 2011 bugatti GmbHksi. Brinkmannin jälkipolvet ovat edelleen tiiviisti mukana yrityksen toiminnassa niin johdossa kuin suunnittelijoinakin. Pääkonttori on vuosien saatossa muuttanut Saksasta Sveitsiin, mutta brändi on edelleen yksi synnyinmaansa suurimmista miesten vaatemerkeistä. Voit siis olla varma, että löydät Halosenkin valikoimasta kattavan valikoiman näitä miesten vaatteita jokaiseen sesonkiin.

Bugatti hakee rohkeasti yhteistyökumppaneita ja innovatiivisia ratkaisuja vaatesuunnittelussaan ja -tuotannossaan. Se on esimerkiksi tehnyt vuodesta 1986 saakka yhteistyötä Gore-Tex-tuotemerkin kanssa. Tämän vuoksi valikoimassa on esimerkiksi paitsi laadukkaita, myös käytettävyydeltään erinomaisia takkeja ja muita Gore-Tex-käsiteltyjä vaatteita. Brändin tapa yhdistää business look ulkoiluvaatteista tuttuun teknisyyteen on ennennäkemätön, ja se tekeekin merkin ulkovaatteista verrattoman valinnan kaupunkilaisen ja toimistotyössä viihtyvän tyyliin.

Kyseessä on vahvasti eurooppalainen urbaanin ilmeen muotimerkki, jonka vaatteet ovat vuodesta toiseen suomalaisten suosiossa. Varsinkin miesten bugatti-vaatteet ovat suosittuja, ei vähiten korkean laatunsa, vaan myös yksinkertaisen tyylikkyytensä ja klassisuutensa ansiosta. Merkillä on myös oma naisten vaatemallistonsa, joka lanseerattiin joitakin vuosia miesten vaatemalliston jälkeen.

Tutustu miesten Bugatti-vaatteisiin

Bugatti on monipuolinen miesten vaatemerkki

Bugatti suunnittelee ja valmistaa miesten vaatteita varsin kattavasti. Valikoimasta on löydettävissä miesten housut, farkut, takit, pikkutakit, pikeet, paidat ja neuleet. Myös asusteita, kuten hattuja, huiveja ja jopa sukkia on ostettavissa Halosen kenties maan kattavimmasta valikoimasta.

Laadukkaat neuleet, pikeepaidat ja bleiserit bugattilta

Koska bugattilla on pitkät perinteet eurooppalaisen miehen pukemisesta, tietävät he myös millaisiin vaatteisiin suomalainen mies mielellään pukeutuu. Laadukkaat neuleet ja blazerit yhdistettyinä farkkuihin tai puuvillahousuihin ovat monen miehen suosikkiasuvalinta. Kauluspaidan avulla asusta muotoutuu vielä hieman ryhdikkäämpi, kun kaulukset taittaa vaikka neuleen päälle. Pikeepaita sellaisenaan pikkutakin alla on mukavan kesäinen yhdistelmä töihin tai vapaa-ajan rientoihin. Pikeepaita voi myös tuoda vaihtelua silloin, kun tapana on usein käyttää kauluspaitaa.

Bugattin shortsit ovat yksityiskohdiltaan ja kankailtaan huolitellun siistejä, ja ne sopivat erinomaisesti vaikkapa kaupunkilomille tai kesäisille veneretkille - niissä voi hyvin esiintyä edukseen myös golfklubilla. Housumallistossa on valittavana 5-taskumalleja sekä perinteisiä miesten chinoja. Miesten housuissa käytetään joustavia kankaita, eikä huolitellusta tyylikkyydestä tarvitse tinkiä mukavuuden kustannuksella.

Miesten takkeja - collegesta Gore-Texiin

Takkivalikoima on kattava, ja Halosen valikoimasta löydät takin, olipa toiveissa ulsteri tai toppatakki. Materiaaleina bugattin takeissa on usein puuvilla, polyesteri ja villa. Gore-Texin lisäksi käytössä muita edistyksellisiä materiaaleja ja pinnoitteita eritysesti takeissa. Tällaisia ovat niin hengittävä ja lämpöä tasaava Outlast-kangas kuin likaa ja pölyä hylkivä Nano-Protection-pinnoitekin.

Tyylikäs huivi ja hattu viimeistelee asun

Halosen bugatti-valikoima käsittää myös miesten huivit ja hatut, joilla voi viimeistellä asun. Miesten huivien teemat ovat klassisia, esimerkiksi ruutuja, raitoja ja paisley-kuvioita. Huivien materiaalit ovat laadukasta silkkiä, villaa sekä mukavaa viskoosia. Ajatonta ja kestävää tyyliä voi asustaan myös nahka- ja villalippiksillä.

Bugattin miesten kengät 

Bugattin kenkävalikoima miehille pitää sisällään niin nahka- kuin kangaskenkiä. Valikoimasta löytyy nilkkureita, tennareita, pukukenkiä kuin sneakereita. Kenkävalikoima on laaja ja huippusuosittu, mikä ei ole ihme, sillä miesten kengät ovat laadukasta materiaalia ja silti kohtuuhintaisia. Varsinkin nahkakengät kestävät oikein huollettuina kaudesta toiseen. Merkki onkin erityisen tunnettu nahkakengistään, ja mallisto käsittää useita nahkakenkämalleja niin työ- kuin vapaa-aikaan. Bugattin kenkien pohjat ovat usein kumia tai synteettistä materiaalia, joka sopii hyvin Suomen usein niin märkiin tai kosteihin keleihin. Joissakin kengissä on fleece- tai lampaanvillavuori, joka lisää entisestään käyttömukavuutta Suomen viileissä talvissa ja välikausissa.

Laadukas kenkämerkki

Bugatti on kansainvälinen kenkämerkki, joka pitää tiukasti kiinni eurooppalaisista laatustandardeista, mikä sopii myös Halosen arvoihin: suomalaiset ovat vuosikymmeniä luottaneet eurooppalaisiin kenkämerkkeihin laadukkaina ja kestävinä. Kengät suunnitellaan merkin päämarkkina-alueella Saksassa, ja niitä myydään kymmenissä eri maissa. Nahkaiset kengät valmistetaan Intiassa ja teknisiin materiaalien perustuvat kenkämallit Kiinassa - tuotannon laadukkuus varmistetaan aina eurooppalaisin voimin.

Peruskenkä höystettynä yksityiskohdilla 

Bugattin design on ajatonta, ja se luottaa hyvin perinteisen tyylin mukaan valmistettuihin kenkämalleihin, mutta onnistuu toisaalta tuomaan kenkiin nuorekkuutta ja trendikkyyttä esimerkiksi yksityiskohtien, yllättävien värien, materiaalivalintojen tai edellä mainittuja yhdistelemällä. Nilkkureissa on käytetty usein vetoketjua tai joustosolkea, joka helpottaa kenkien jalkaan laittoa ja lisää käyttömukavuutta. Esimerkiksi tummansiniset miesten kengät eivät aina löydy kotimaisten liikkeiden valikoimasta kovin helposti, mutta Halosen valikoimasta on löydettävissä erikoisemmankin värisiä miesten kenkiä.

Bugatti on myös pukukenkä 

Bugatti on myös miesten pukukenkien klassikkomerkki. Pukukengäksi varma valinta on poikkeuksetta mustat nahkakengät. Mustat pukukengät sopivat lähestulkoon minkä värisen puvun kanssa tahansa. Poikkeuksen muodostavat vaaleat tai vaaleanbeiget miesten puvut, jolloin ruskeat kengät sopivat mustia paremmin. Monen mielestä ruskeat kengät sopivat hyvin myös tummansinisen puvun kanssa. Pukukenkinä on hyvin tavallista pitää nauhallisia nahkakenkiä, mutta solkikengät tai esimerkiksi loaferit ovat myös suosittuja tämän päivän pukukenkinä. Rohkea pukeutuja voi yhdistää puvun kanssa jopa tennarit, joita myös löytyy bugattin miesten kengistä.

Nilkkureita ja tennareita naisille - bugattin naisten kengät 

Bugatti toi naisten kenkämalliston markkinoille niitettyään menestystä miesten kenkämarkkinoilla, ja nykyisin se suunnittelee ja valmistaa myös naisille eurooppalaiseen jalkaan sopivia laatukenkiä. Kuten miesten kenkävalikoimassa, myös naisten kenkämalliston keskiössä on nahka. Nahkanilkkurit mutta myös aitonahkaiset tennarit ovat suosittuja muun muassa laadukkaina kävelykenkinä käytettäviksi kaupunkireissuilla tai muuten vain vapaa-ajan jalkineina. Monissa tennareissa ja tossuissa on leveä lesti sekä joustava ja hyvä, paksu pohja. Kengissä käytetyt materiaalit ovat kuitenkin myös kevyitä. Siksi ne ovat mukavat jalassa ja esimerkiksi hyvät myös selälle pitkään jalkojen päällä ollessa tai käveltäessä paljon.

Varsinkin kesäisin Halosen valikoimasta on löydettävissä myös bugattin sandaaleja, jotka ovat merkille uskollisesti yleisimmin nahkaa. Jos ostoslistalla on laadukkaat sandaalit, Halosen valikoima on katsastamisen arvoinen.

Tutustu Halosen kattavaan bugattin vaate- ja kenkävalikoimaan sivuillamme!