LAPSET

125 tuotetta

Nousevaan järjestykseen
Sivu
/ sivu

Lasten juhlavaatteet netistä

Halosen verkkokaupassa on laaja lasten juhlavaatevalikoima. Haluamme olla mukana pienten ihmisten suurissa päivissä tarjoamalla laadukkaita lasten juhlavaatteita tärkeisiin päiviin.

Juhlahetkistä jää usein koko elämän säilyvät muistot ja niin myös vaatteista joihin juhlan kunniaksi pukeudutaan. Kestävyys, laatu, istuvuus ja miellyttävät materiaalit ovat lasten juhlavaatteiden tärkeitä ominaisuuksia.

Kun juhlat ovat tulossa, Halonen pukee mielellään koko perheen. Tutustu myös esimerkiksi naisten juhlavaatteisiin ja miesten pukuihin!

Nuorten puvut ja puvut pienille pojille

Halosen poikien puvut ovat kokohaitariltaan 92 senttimetristä 176 senttimetriin. Etsitpä siis poikien pukua nuorelle miehelle tai pienelle pojalle löydät poikien juhlavaatevalikoimastamme taatusti sopivan.

Pukuun tarvitaan pikkutakki, housut ja kauluspaita. Rusetti tai solmio sekä pukukengät ja vyö kruunaavat pojan juhla-asun. Puvun liivi sopii myös lapsen juhlalookiin siinä missä aikuisenkin miehen pukutyyliin.

Halosen valikoimassa on poikien kauluspaitoja useissa eri malleissa ja väreissä. Slim Fit ja Regular Fit ovat poikien suosituimpia kauluspaitamalleja. Valkoinen kauluspaita on klassisen tyylikäs värivalinta, mutta myös kuosilliset ja vaaleansiniset kauluspaidat ovat suosittuja juhlapaitavaihtoehtoja pojille.

Ryhdikäs ja tyylikäs puku on varma valinta koulun päättäjäisiin, rippijuhliin, häihin ja muihin tapahtumiin joissa pukukoodilla on väliä.

Lasten juhlamekot

Juhlamekko on jokaisen tytön unelma. Meiltä löydät niin lapsen kuin aikuisen makuunkin sopivat juhlamekot ja -hameet.

Sifonkimekko, paljettimekko, pitsimekko ja kukkamekko ja monet muut mekkosuosikit hankit Halosen valikoiduista myymälöistä tai verkosta!

Lukuisat yksityiskohdat röyhelöistä rusetteihin ihastuttavat niin pienempiä tyttöjä kuin jo aikuisia naisiakin. Liikkuminen ja touhu tulee onnistua lapsen juhlamekossakin, joten materiaalien on oltava joustavia ja mukavia päällä.

Lasten mekoista löydät mekot aina kokoon 164. Jos tarvitset isompaa mekkoa, tutustuthan myös Halosen naisten juhlamekkovalikoimaan.

Lasten juhlakengät

Pikkuväen juhla-asuun ja -tyyliin kuuluu oleellisena osana lasten juhlakengät. Tyttöjen ballerinat ja korkokengät sekä poikien pukukengät ostat helposti Halosen verkkokaupasta. Jos etsit juhlakenkiä nuorelle, katso myös aikuisten juhlakenkävalikoima ja niiden pienet koot.

Liity Kanta-asiakkaaksi ja hyödynnä kuukausittain vaihtuvat kanta-asiakasedut

Kun ostat lastenvaatteita verkkokaupastamme, voit valita sinulle kätevimmän toimitustavan. Toimitamme veloituksetta yli sadan euron kertaostokset, kun toimitustavaksi on valittu nouto pakettiautomaatista, postista tai postin toimipisteestä. Toimitus yli 50€ tilauksille on ilmainen, kun noudat paketin valitsemastasi Halosen tai Carlsonin liikkeestä.

Kanta-asiakkaanamme saat bonusta kaikista sekä verkossa että kivijalkaliikkeissämme tekemistäsi ostoksista. Halonen Fashion Cardin haltijoille tarjoamme myös vaihtuvia, ajankohtaisia etutuotteita. Liity veloituksetta kanta-asiakkaaksemme ja hyödynnä huikeat kanta-asiakasedut!