Matinique on miesten vaatteiden ajaton klassikkobrändi

Halonen Matinique logo Halonen Matinique logo

Matinique on tanskalainen miesten vaatemerkki, joka on perustettu vuonna 1973 Kööpenhaminassa. Brändin luojan, Niels Martinsenin, visio oli luoda mukavia, laadukkaita ja hyvännäköisiä vaatteita miehille.

Matinique tarjoaa modernille, urbaanille miehelle kattavan valikoiman laadukkaita vaatteita arkeen ja juhlaan. Yli 40 vuoden kokemus miesten muodista tekee Matiniquesta vaatemerkin, joka kokemuksella tietää mitä mies vaatteiltaan haluaa. Moderni, tyylikäs ja maskuliininen suunnittelu yhdistettynä mukavuuteen ja korkeaan laatuun tekee Matiniquesta yhden kansainvälisesti menestyneimmistä miesten vaatemerkeistä.

Halonen haluaa palvella parhaalla mahdollisella tavalla miesasiakkaitaan. Muun muassa siksi meille on tärkeää edustaa vaatemerkkejä, jotka suunnittelevat vaatteita nimenomaan miehille ja heidän tarpeisiinsa. Matinique miesten vaatteet ovat klassisia, kestäviä ja siten myös ekologisia, eli juuri sellaisia vaateita, joita Halonenkin mielellään edustaa. Laajassa valikoimassamme on aina edustettuina Matiniquen uusin mallisto, niin nettikaupassa kuin kivijalkamyymälöissämme ympäri maan.

Tutustu miesten Matinique-tuotteisiin

Matiniquea parhaimmillaan - Puku ja pikkutakki miehelle

Matiniquen puku on tyylikäs ja varma valinta juhlaan kuin juhlaan. Tumma puku varsinkin sopii kaikkiin juhlatilaisuuksiin. Muita suosittuja värejä ovat harmaa ja tummansininen. Miehen puvussa kannattaa satsata leikkaukseen, istuvuuteen ja laadukkaaseen materiaaliin. Matiniquen puvuissa, puvunhousuissa ja takeissa on useimmiten käytetty villaa. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä enemmän villaa puvun kangas sisältää, sitä laadukkaampi puku. Matiniquen puvut, puvunhousut, puvuntakit ja bleiserit ovat klassikoita ja myös se mistä brändi vankimmin tunnetaan. Ajaton ja tyylikäs bleiseri voidaan yhdistää puvun housujen kanssa, kun haetaan asiallista asukokonaisuutta. Kun pikkutakki yhdistetään t-paidan, chinojen tai vaikka farkkujen kanssa on lopputuloksena rento tyyli. Matiniquen bleiseri on varma valinta ja hankinta, jolle varmasti on käyttöä.

Nappien määrä, taskut ja halkiot sekä tietysti materiaalia ovat yksityiskohtia, joilla pikkutakkeihin saa vaihtelua. Lisäksi osa pikkutakkivalikoimasta edustaa klassista ajatonta tyyliä, joka sopii käytettäväksi, milloin vaan mutta valikoimassamme on myös aina kuhunkin kauteen, sesonkiin ja sen trendeihin sopivia Matiniquen bleisereitä ja pikkutakkeja. Pukuihin ja bleisereihin on saatavilla myös tyyliin sopivia liivejä. Liivin hankinta yhdessä pikkutakin kanssa kannattaa, sillä saman merkin vaatteet sopivat saumattomasti yhteen ja liivillä asuun saa mukavasti vaihtelua.

Laadukas kauluspaita tuntuu ja näyttää hyvälle ja on helppo hoitaa

Kauluspaita on osa usean miehen vaatekaappia. Etenkin kaupungissa ja liike-elämässä mukana olevan miehen vaatekaapin voi jopa ajatella perustuvan pääosin kauluspaitojen varaan. Kauluspaidan valinnassa tärkeää on oikea koko ja malli. Matiniquen kauluspaidoissa on saatavilla kahta mallia. Slim fit -kauluspaitamalli on nimensä mukaisesti kapeampi, myötäilevämpi miesten kauluspaita, joka sopii erityisesti hoikalle ja normaalivartaloiselle. Modern fit on puolestaan väljempi malli, joka sopii mainiosti kaikenlaisille vartalonmalleille. Löydät tarkemman kokomitoituksen kunkin Matiniquen kaulauspaidan tuotetiedoista. Suurin osa paidoista on saatavilla aina s-koosta 3xl-kokoon.

Matiniquen kauluspaitojen kuosit ja värit vaihtelevat kunkin kauden malliston mukaan. Jokaisen makuun ja tyyliin löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Klassinen valinta on usein valkoinen tai vaaleansininen. Rohkeampaan makuun ja vaihteluksi perinteiselle kauluspaidalle Matiniquen valikoimista löytyy myös voimakkaita printtejä kuten erilaisia kukkakuoseja ja muita värikkäämpiä ja kuviollisia vaihtoehtoja.

Materiaalina Matiniquen kauluspaidoissa on suurimmaksi osaksi laadukas, miellyttävä sekä hengittävä 100 prosenttinen puuvilla. Matinique on tunnettu korkeasta laadustaan.

Erityisesti kauluspaidoissa kannattaa satsata laatuun, sillä hyvä materiaali helpottaa vaatteen huoltoa. Esimerkiksi kauluspaidan silittäminen käy sitä helpommin, mitä laadukkaammasta kankaasta paita on valmistettu.

Neuleita ja puseroita moneen eri makuun

Matiniquen valikoimasta löytyy kauluspaitojen lisäksi myös muita paitoja puseroita sekä neuleita miesten kaikkiin tarpeisiin. Erilaisilla yläosilla saa helposti vaihtelua omaan pukeutumiseen ja lookiin. Samat housut erilaiseen yläosaan yhdistettynä luovat lukuisia eri asuyhdistelmiä työhön. ja vapaa-aikaan. Olipa ajatuksissasi sitten miesten laadukas neule tai t-paita, löydät etsimäsi Halosen kattavasta Matiniquen valikoimasta.

Matiniquen housut ovat kestävä ja laadukas valinta

Matiniquen housumallisto pitää sisällään miesten housuja laidasta laitaan. Shortsit, farkut, puvunhousut, chinot ja suorat housut löydät kaikki tämän laatubrändin valikoimasta. Laadukkaat ja kestävät materiaalit ovat miesten mieleen ja näihin Matinique on valinnut myös panostaa. 

Housumallistosta on helppo löytää sopiva malli ja tyyli kaikkiin tarpeisiin. Olemme listanneet verkkokauppamme tuotetietoihin kunkin housun tarkemmat tiedot, jotta niihin on helppo tutustua ja löytää itselle ja omalla vartalolle sopivin malli. Halosen valikoimasta löydät uusimmat Matiniquen housut kuhunkin sesonkiin. Mukavaa vaihtelua pukeutumiseen voi tuoda suorilla housuilla, chinoilla, farkuilla, samettihousuilla tai vaikka neuloshousuilla.

Kun tarpeissa on puvun housut, juhla- tai business pukeutuminen, löytyy myös siihen ratkaisu Matiniquen housuvalikoimasta. Matinuquella on perinteikäs asema nimenomaan tyylikkäiden pukujen, bleisereiden ja niihin sopivien suorien housujen valmistamisessa modernien miesten tarpeisiin. Uusiutuvissa mallistoissa on edustettuina klassiset, vuosikymmeniä pinnalla pysyneet mallit kuin myös uusia nykyaikaisia trendimalleja.

Matiniquen takki kruunaa tyylin

Matinique valmistaa myös päällysvaatteita miehille. Erityisesti laadukkaat villakangastakit ovat Matiniquen erityisosaamisalaa. Hankkiessasi takin Halosen Matiniquen valikoimasta, voit olla varma, että takki palvelee useiden talvikausien ajan. Suomen ilmastossa tarvitaan takkia suurimman osan vuotta ja se myös on vaate, joka käyttäjästään näkyy suurimman osan aikaa. Siksi hyvännäköiseen, istuvaan ja laadukkaaseen takkiin kannattaa panostaa.

Matiniquella on valikoimissaan kevyttoppatakkeja, talvitakkeja, villakangastakkeja, nahkatakkeja, pusakoita, ulstereita sekä trenssejä. Takkivalikoima vaihtelee kausittain ja talvella on ostettavissa paksumpia päällystakkeja, kun taas keväällä ja kesällä myynnissä on kevyempiä takkivaihtoehtoja. Tutustu kunkin kauden takkivalikoimaan ja valitse omiin tarpeisiisi sopiva takki Matiniquen valikoimasta. Muista myös perehtyä takin hoito-ohjeeseen, jonka löydät kunkin taakin tuotetiedoista. Villakangastakki vaatii usein pesetyksen pesulassa, kun taas keinokuituisen takin pesusta saattaa ohjeita hyvin noudattamalla selvitä kotioloissakin. Oikein hoidettu laatutakki palvelee omistajaansa vuodesta toiseen.